A ja jszcze nie wiem po co się zarejestowałam :-( . Ponieważ pamięc jest zawodna poszukałam swojego wpisu i nie ma . To mam zagwozdkę :smiech: Ale zauważyłam, że co niektorzy mają kilka powodów.......... no i się zarejestrowałi .:smiech3:
A ja jszcze nie wiem po co się zarejestowałam :-( . Ponieważ pamięc jest zawodna poszukałam swojego wpisu i nie ma . To mam zagwozdkę :smiech: Ale zauważyłam, że co niektorzy mają kilka powodów.......... no i się zarejestrowałi .:smiech3:
Zarejestrowałem się żeby znaleźć się w tym środowisku , poznać co myślą i wiedzą inni ,
dla rozrywki , dla zabicia czasu , czasem dla poprawy nastroju :spotkanie:
No popatrz, a ja dlatego, bo zobaczyłam, że nie ma tu żadnych "wariatek " tylko fajni ludzie z którymi i pośmiać się można, i poradzą i wesprą w razie potrzeby :-)
Znaczy sie lubisz fajnych, ja czasami potrzebuje wariatek. Tylko jak to rozumieć to ja juz nie wiem :-)
Jak wariatki pozytywnie zakręcone ,to też lubię :-)
Nawet sama czasami taka bywam :radosc:
Zarejestrowałam się bo interesuje mnie praca na stanowisku opiekunki tu mogę zdobyć dużo ciekawych informacji pozdrawiam mile Panie.
Zarejestrowałam się z nudów i po to by bliskich nie zanudzać opowieściami z tej pracy.
Z braku laku może zobaczę co te ropuchy pisza ciekawego:lol3:.... A tu szok... Wygadane wyszczekane wykształcone.... :hihi:: ksiezniczki
Tym razem o mało nie zemdlałam. Wyprzedzasz Janusza Tracza z Plebanii i Waldemara Jaroszego z M jak Milość w rankingu czarnych charakterów. Szacun :agent:
Z braku laku może zobaczę co te ropuchy pisza ciekawego:lol3:.... A tu szok... Wygadane wyszczekane wykształcone.... :hihi:: ksiezniczki