Czekaliśmy na Ciebie Geronimo,jako jedynak w naszej babskiej rodzinie jesteś gościem honorowym. Ja się witam jedną noga z Zoliborza :)
Czekaliśmy na Ciebie Geronimo,jako jedynak w naszej babskiej rodzinie jesteś gościem honorowym. Ja się witam jedną noga z Zoliborza :)
No nie mów....:-),cieszę się,że jesteśmy z tego samego miasta,a może nawet jeżdzimy tym samym Eurobusem?
No jaka dziura, to miasto w czasach mojego dziciństwa było dla mnie metropolią porównywalną obecnie do Paryża :):):). Pochodzę z wioski położonej między Siedlcami, a Łukowem.
Rowniez cieszę się ze jestesmy z jednego miasta.:-)Nie jeżdżę Eurobusem tylko jak narazie Sindbadem.A w jakiej dzielnicy mieszkasz-jesli oczywiscie mogę zapytać?
No racja:)
W dzieciństwie to wszystko wydaje się duże,dla mnie to dziura bo miastem rządzi "Elita",praca po znajomości,w urzędach same nabzdyczone panie(poza kilkoma wyjątkami)dlatego właśnie miedzy innymi swojego miasta nie lubie,na szczeście mieszkam tuż poza miastem ale w kierunku Siedlce-Łosice.
Trochę póżno siię witam z mazowszankami,ale lepiej póżno niż wcale.Mieszkam w samym centrum tuż obok Galerii Słonecznej,myśle że nawet za blisko :-) P.s dziękuje za 17-nastotysięczne polubienie :yeah:
Witam się również w mazowieckiem :-)