Wszystkie krainy opisane ,a mojego niet.?No to dziewczyny chyba są tu jakieś .Zgłaszać się.
Wszystkie krainy opisane ,a mojego niet.?No to dziewczyny chyba są tu jakieś .Zgłaszać się.
Ja,ja jestem z mazowieckiego :niech zyje:
No kobiety ,a myślałam ,że ja sama na tym forum.
Zazdraszczam jak łódzkie działa ,a mazowieckie nic.Nawet się nie
ujawniłyśmy do tej pory .Pozdrawiam Iwanilie i Babuszkę.
Ja też zazdraszczam,może jeszcze ktoś się znajdzie . Do Płocka mam około 130 km.
A przybłędy mogą być ? bo ja do Płocka mam tylko 50 km więcej jak Ty Ivanilko :-) a takie malutki pytanko : czy Ty jesteś z samej W- wy ?
A przybłędy mogą być ? bo ja do Płocka mam tylko 50 km więcej jak Ty Ivanilko :-) a takie malutki pytanko : czy Ty jesteś z samej W- wy ?
Basia rozedrzyj się ja żaba i też bądź w mazowieckim .
Te pare kilometrów to szczegół.
Witam wszystkich. To moj pierwszy post, ale czytam forum chyba ze dwa lata. Ja tez z Mazowsza.
Witam wszystkich. To moj pierwszy post, ale czytam forum chyba ze dwa lata. Ja tez z Mazowsza.
Dziekuje, ale mam tu w de tylko tablet, troche niewygodnie pisac. Czytam i duzo skorzystalam juz w pracy. Swietne rady dajecie. Ciesze sie bardzo, ze Was znalazlam. Pozdrawiam mazowszanki i reszte opiekunek. (I opiekunow).