07 kwietnia 2015 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
MartaSłonecznie ty jesteś pewna ze jesteś tam pierwszą opiekunką? Cos mi nie pasuje,ten koordynator ma za dużą wiedzę na temat pdp i jej "wrednego" charakteru,tak jakby juz wczesniej wszystko wiedział i przewidywał koniec jaki nastąpił No i te plany co do Heimu,nie planuje sie tego juz po pierwszej opiekunce...Byc może się mylę ale intuicja mówi mi że nie jesteś pierwszą opiekunką którą pdp "wyrzuca".
A wiesz, że przez chwilę też miałam dzisiaj takie wrażenie? Rozmawiałam z opiekunem prawnym i on coś o jakiejś kobiecie wspomniał- nie do końca go zrozumiałam, poprosiłam o wyjaśnienie i powiedział, ze mieli do wyboru mnie i tę kobietę, ale jak mówił o niej pierwszy raz to zrozumiałam, że się nie sprawdziła bo coś tam. Zapytałam nawet czy ktoś tu byl przede mną-bo tak zrozumiałam jego słowa o tej kobiecie, ale on powiedział, że ja jestem pierwsza.Pdp też mi mówiła pierwszego dnia, że dla niej wszystko jest nowe. Ale ona jest też bardzo inteligentna więc niczego nie wykluczam, tym bardziej, ze opiekun kazał dac sobie znać gdybym ja poczuła, że już nie daję rady z pdp. Więc jeśli masz rację i nie jestem pierwsza i pdp wie, że ją jak coś Heim czeka to nie mogę jej zrozumieć czemu jej to nie rusza i czemu się nie postara- ja na jej miejscu zrobiłabym na prawdę dużo, żeby do Heimu nie trafić.
Benitko kochana- analizowanie jest moim sposobem na odreagowanie :).