Nasz wygląd na co dzień

20 marca 2016 15:58 / 2 osobom podoba się ten post
S to chyba w podstawówce nosiłam ja taka jak Barbarka dorodna kobita :)
20 marca 2016 16:14 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

S to chyba w podstawówce nosiłam ja taka jak Barbarka dorodna kobita :)

W średniej szkole ważyłam nawet 51,5 kg, a teraz 49 kg i w wadze do 50 kg najlepiej sie czuję, ale ja mam 155 cm wzrostu, czyli taki byk z pod szafy jestem...
20 marca 2016 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ssssssss.........:-)

Że co? Że źmija jestem? A jestem,jestem
20 marca 2016 16:54 / 8 osobom podoba się ten post
No to ją raczej z tych większych jestem.I tak sobie z góry patrzę na te małe kobietki,to zazdrość mnie bierze.No cóż zmniejszyć się nie zmiejszę ,ale z wagą to coś zawsze zrobić mogę.Mam ponad 180 cm wzrostu i jak czytam że rozmiary " s" i buta 35 to nerwa mam.Ciucha jak nie przymierzę ,to ryzyko kupować .Więc nawet dresiki po domu mierzę zanim kupię.Fajnie mają małe ( niskie) osoby,chudziutkie,drobnitkie.No ,ale nie wszystkie mogą być jednakowe ,bo różnorodność musi być w naturze.
20 marca 2016 17:03 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

No to ją raczej z tych większych jestem.I tak sobie z góry patrzę na te małe kobietki,to zazdrość mnie bierze.No cóż zmniejszyć się nie zmiejszę ,ale z wagą to coś zawsze zrobić mogę.Mam ponad 180 cm wzrostu i jak czytam że rozmiary " s" i buta 35 to nerwa mam.Ciucha jak nie przymierzę ,to ryzyko kupować .Więc nawet dresiki po domu mierzę zanim kupię.Fajnie mają małe ( niskie) osoby,chudziutkie,drobnitkie.No ,ale nie wszystkie mogą być jednakowe ,bo różnorodność musi być w naturze.

No tak... Masz troche dużo... W awatarze tak nie wygladasz... Mój wzrost to mój kompleks  Tak chciałbym miec choć z 160 cm, ale nie wiem czy chciałabym mieć 180 cm - tyle ma mój syn i  takie wielkie chłopisko mi sie wydaje...
20 marca 2016 18:49 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Wysokie Kobiety są ładne, głowa do góry Tereniu
20 marca 2016 19:37 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Gorzej, jak się jest niziutką i okrąglutką...... antałek to się chyba nazywa.
27 czerwca 2017 13:52
Myślicie,że ta torebka będzie odpowiednia dla osoby, w pewnym wieku W sensie,ze nie dla nastolatki?
https://sklep-torebki.pl/vera-pelle-mala-skorzana-torebka-listonoszka-szara-2679.html
Brakuje mi jakiejś niewielkiej torebki na wieczór albo tylko na wypad na lody. Mam same wieksze torebki, które są fajne bo wszystko się w nich mieści. Jednak mam coraz większą ochotę na to aby kupić sobie coś takiego niewielkiego, praktycznego.
27 czerwca 2017 14:59 / 7 osobom podoba się ten post
tala

Myślicie,że ta torebka będzie odpowiednia dla osoby, w pewnym wieku W sensie,ze nie dla nastolatki?
https://sklep-torebki.pl/vera-pelle-mala-skorzana-torebka-listonoszka-szara-2679.html
Brakuje mi jakiejś niewielkiej torebki na wieczór albo tylko na wypad na lody. Mam same wieksze torebki, które są fajne bo wszystko się w nich mieści. Jednak mam coraz większą ochotę na to aby kupić sobie coś takiego niewielkiego, praktycznego.

My tu mieli bardzo fajną torebkę z " Bierdonki " , ale Andrea przerobiła ją na windę ....znaczy długi szal ..torebka przywiązana a ja wrzucałam w nią " cosik z lodówki " jak Andrea nocą zgłodniała . Ponieważ zdarzało się to nagminnie ..torebka w końcu sie wzięła i podarła . Szkoda . Bardzo aligancka była ....torebka .
27 czerwca 2017 17:19 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

My tu mieli bardzo fajną torebkę z " Bierdonki " , ale Andrea przerobiła ją na windę ....znaczy długi szal ..torebka przywiązana a ja wrzucałam w nią " cosik z lodówki " jak Andrea nocą zgłodniała . Ponieważ zdarzało się to nagminnie ..torebka w końcu sie wzięła i podarła . Szkoda . Bardzo aligancka była ....torebka .

Ajccc,jaka szkoda Basiu. Sezon grzybowy sie zbliza i taka torba biedronkowa moglaby chronic czupryne w lesie. Przed inwazja kleszcza np...
27 czerwca 2017 17:23 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

W razie deszczu, to i ondulacje by uchroniła 
27 czerwca 2017 17:26 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

W razie deszczu, to i ondulacje by uchroniła :-)

No tak, ale tylko take andulacje na całe okupacje
27 czerwca 2017 17:33 / 4 osobom podoba się ten post
Alaska

W razie deszczu, to i ondulacje by uchroniła :-)

I uszy. Zeby nitka sie nie rozciagnela
27 czerwca 2017 18:26 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

I uszy. Zeby nitka sie nie rozciagnela:smiech2:

A jak zaczepi i się urwie? To dopiero będzie nieszczęście , bo okularki od Diora, nie będzie o co zaczepić 
27 czerwca 2017 19:00 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

teraz to już skonam na pewno...