Mam mieć nową zmienniczkę znowu , a tu taka trudna sztela , całą noc trzeba będzie przekazywać ....
Mam mieć nową zmienniczkę znowu , a tu taka trudna sztela , całą noc trzeba będzie przekazywać ....
Cieszy Cię,to czy martwi?
:sex:Jako opiekun prawie idealny staniesz chyba na wysokości zadania?:milosc1:
Dziękuje . Nie uważam się za ideał , nie pasuje mi to określenie.
Myślę ze jestem na średnim poziomie ...ale się staram...postaram się...
Ja mogę Ci swoją polecić, bo nie mam powodów do narzekań póki co. Chcesz, to napisz do mnie, bo na forum podawać nie będę.
To jak mam do ciebie napisać? Nie znam twojego emaila.
Pisz na Berdyczów ...Kacperek
Kacperek ...pieknie piszesz o sporcie ...siłowniach i takich tam innych a .....na jakiegoś graśloka-mameję -niemotę wychodzisz ...jednak .Co z Tobą nie tak ?....Szukasz roboty ..agencji ...od kilku dobrych miesięcy i coś zebrać się do kupy ( kupa- branżowo...bardzo ) nie możesz . Jajcarz z Ciebie albo (usunięte) . Nie wierzę , żebyś przez te miesiące w których zadawałeś pytania o dobra agencję nie otrzymał odpowiedzi ...wskazówki , gdzie ...z kim ..i za ile .... Coś picujesz ...ale nie bardzo Ci to wychodzi .
Pisz na Berdyczów ...Kacperek :buziaki2:
Kacperek ...pieknie piszesz o sporcie ...siłowniach i takich tam innych a .....na jakiegoś graśloka-mameję -niemotę wychodzisz ...jednak .Co z Tobą nie tak ?....Szukasz roboty ..agencji ...od kilku dobrych miesięcy i coś zebrać się do kupy ( kupa- branżowo...bardzo ) nie możesz . Jajcarz z Ciebie albo (usunięte) . Nie wierzę , żebyś przez te miesiące w których zadawałeś pytania o dobra agencję nie otrzymał odpowiedzi ...wskazówki , gdzie ...z kim ..i za ile .... Coś picujesz ...ale nie bardzo Ci to wychodzi .
To jak mam do ciebie napisać? Nie znam twojego emaila.
Bo ty musisz przeca kliknac na nick i tam bedzie taki przycisk zaproszenie do znajomych. Musisz jej wyslac to zaproszenie,ona zaakceptuje i zobaczysz jej email :zakupy w sieci:
Zrobiłem, dzięki za wyjaśnienie.
Prosze bardzo i jak bedziesz mial problem to pytaj :buziaki: Ide w bety,dobranoc.