Kto to Aron?
Kto to Aron?
A to już zależy, czy czytasz od przodu czy od tyłu :lol1: :taniec2:
Brat Mojżesza. :lol1:
Właśnie zaglądam tu i co widzę ,że koleżanka Cool andrea ma usunięte konto.
Czy coś przeoczyłam ?,no nie wiem .
Właśnie zaglądam tu i co widzę ,że koleżanka Cool andrea ma usunięte konto.
Czy coś przeoczyłam ?,no nie wiem .
No zrobiła nam psikusa i zwiała. Ale wróci, wróci. Musi wrócić. Dajmy jej trochę odsapnąć od forum. Ona nas tak kocha, że wróci. Pomimo wszystkich innych upierdliwości.
Jak wiecie,nie miałam do tej pory zmienniczek/ków bo często zmieniałam sztele,a urlopy brałam krótkie i zastępowała mnie rodzina jeśli miałam wrócić. Teraz mam miejsce chyba stałe i musiałam zatroszczyć się o jakąś normalną zmianę. Orim , sprawdził się w 100 % jako zmiennik,właściwie można powiedzieć,że o takiej zmanie można tylko pomarzyć. Po przyjeżdzie zastałam dom czysty,pdp zadbany,pachnący,zadowlony. Wszystko w takim samym stanie jak zostawiłam,a może nawet w lepszym ,bo Orim naprawił prysznic i zamontował mi zasłonę prysznicową :-).O tym,że ugotował pyszny obiad już wspominać nie będę,żeby ktoś nie pomyslał,że mu cukruję :lol2: Nie wchodził rodzinie "do tyłka",nie rozpiescił pdp,niczego nie zmieniał,nawet nie poprzestawiał sprzętów ...:-),nie mył okien,nie kopał ogródka,robił to co do niego należało i wielkie dzięki mu za to. Jechałam pewna,że zaskoczeń nie będzie i tak tez się stało. Jeśli mogłabym wam życzyć dobrej/go zmienniczki /ka to kogoś takiego jak Orim. Ten post musiałam napisać,bo Orimowi należą się wielkie brawa za to ,jakim jest opiekunem i kolegą.