Zmienniczki 2

19 października 2016 16:00 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Do swojej wypowiedzi chcę dodać jeden pikantny szczegół ;) Zmienniczka ma, również na tym forum uczestniczy, ale cicho sza kto zacz. Laurki nam nie potrzebne, bo znamy swoją wartość :-)

Szepnij nam na uszko... ktoz to taki a moze zrobic to w formie "zgadywanki".
Skontaktuj sie ze zmienniczka czy zechcialaby wziac w niej udzial. Jesli tak to mialybysmy fajna zabawe do byc moze... wieczora.
Zapytaj co Wam szkodzi, o dobrych uczynkach nalezy otwarcie mowic:)))
19 października 2016 16:31 / 5 osobom podoba się ten post
ewal8

Andrejko kochana, w historię pewnych znajomości wystarczy zaglądnąć, zwłaszcza kto był pierwszy :-) :-) :-) i już wszystko wiadomo ...

Równie dobrze może juz pisać ze starego konta. Bo to, że niektórzy mieli po kilka kont nie jest tajemnicą. Z poprzednim Moderatorem  o tym pisałam. A mądrale myslały, że on o tym nie wie?
19 października 2016 16:39 / 7 osobom podoba się ten post
MeryKy

Równie dobrze może juz pisać ze starego konta. Bo to, że niektórzy mieli po kilka kont nie jest tajemnicą. Z poprzednim Moderatorem  o tym pisałam. A mądrale myslały, że on o tym nie wie?

A tam... Meryjko
Będziemy się martwić, jak się ujawni i ją rozszyfrujemy, co będzie (było...) bardzo proste
A tymczasem cieszmy się chwilą, niechaj trwa wiecznie
19 października 2016 17:03 / 4 osobom podoba się ten post
Jeśli każda z nas bedzie pamiętała, że nic w przyrodzie nie ginie i lepiej nie wchodzić w podejrzane relacje bo potem tylko wstyd za historię pewnej znajomości to nawet jeśli będzie to awatar w hełmofonie czołgisty i napisze, że jest Jankiem Kosem i ma Szarika to już w pierwszym poście zacznie swoje gierki. Z takim podejściem do innych niektórzy sie rodzą.
19 października 2016 17:09 / 19 osobom podoba się ten post
No i w taki sposób osoba,której już nie ma na forum dalej żyje na forum.A byśta dały spokój.Chyba nie potraficie żyć bez niej.I to ciągłe co by było gdyby.Była, żle ,nie ma to ,zabawy w przypuszczenia.Po co martwić się na zapas.Luuuzik dziewczyny.
19 października 2016 17:15 / 7 osobom podoba się ten post
Tereniu,dobra rada

Zeby było w temacie , jeszcze do mojego urlopu ho,ho ale już trwają negocjacie w sprawie zastępstwa i narazie nie powiem kto to będzie ale ktoś z naszego forum .
19 października 2016 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tereniu,dobra rada :-)

Zeby było w temacie , jeszcze do mojego urlopu ho,ho ale już trwają negocjacie w sprawie zastępstwa i narazie nie powiem kto to będzie ale ktoś z naszego forum :-).

Jak będziesz mogła to się pochwal.
19 października 2016 17:24 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Jak będziesz mogła to się pochwal.

Zrobimy to razem
19 października 2016 17:37 / 3 osobom podoba się ten post
IGGA

Malgi, jak tak bardzo tęsknisz za zła atmosferą, obelgami, wyzwiskami, oszczerstwami, zastraszaniem weź ją adoptuj, a nie robisz podchody jak ja wkręcić na forum. Bardzo nietaktowny wpis. Tym wpisem obrażasz wszystkie dziewczyny, które bardzo ucieszyły się ze zdrowej atmosfery na forum. Mamuela52 nie reagowanie na podłe zachowanie jest równoznaczne z akceptacją i współudziałem w tych podłościach.

Nie ma powrotu do tego, co było! Użytkownik, o którym mowa złamał drastycznie regulamin.

Zagladanie zpod krzakow rowniez!!Skoro mnie ktos nie zaczepia,nie mam powodu wtracac sie w nie swoje sprawy!!
19 października 2016 17:59 / 13 osobom podoba się ten post
kika1

Szepnij nam na uszko... ktoz to taki a moze zrobic to w formie "zgadywanki".
Skontaktuj sie ze zmienniczka czy zechcialaby wziac w niej udzial. Jesli tak to mialybysmy fajna zabawe do byc moze... wieczora.
Zapytaj co Wam szkodzi, o dobrych uczynkach nalezy otwarcie mowic:)))

Ani Boże mój, nie powiem za nic w świecie. Skarby trzeba trzymać głęboko ukryte , bo jeszcze komuś się spodoba i mi podkradnie i zostanę w czarnej d........e, siędząc u PDP do usranej smierci, nie wspomn,ę o tym, że dżemiku jezynowego nie będzie miał mi kto zrobić. Ja kocham dżemik jezynowy najbardziej na świecie, więc dlatego nie powiem, bo nie i już. Ona też nie powie
Całkiem poważnie mówiąc, to przecież większość opiekunek taka jest. Fajne, ogarnięte, szczere i przyjazne dziewczyny, oraz bardzo pomocne. Ilez tutaj dobrych rad otrzymałyśmy od uzytkowniczek i uzytkowników. Orim to nawet filmiki nagrywał i wklejał na forum. Ileż dobrych rad udzieliłyśmy/liśmy potrzebującym wsparcia.
Pamiętam początki przemiłej Agrafki. Miała dziewczyna zagwozdek sporo i wszyscy jak jeden mąż rzucili się pomagać. Tak więc proszę Was, wszyscy, absolutnie wszyscy uzytkownicy tego forum, służą zawsze dobrą rada i wsparciem.
19 października 2016 18:12 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

:-)Ani Boże mój, nie powiem za nic w świecie. Skarby trzeba trzymać głęboko ukryte , bo jeszcze komuś się spodoba i mi podkradnie i zostanę w czarnej d........e:yo:, siędząc u PDP do usranej smierci, nie wspomn,ę o tym, że dżemiku jezynowego nie będzie miał mi kto zrobić. Ja kocham dżemik jezynowy najbardziej na świecie, więc dlatego nie powiem, bo nie i już. Ona też nie powie :-)
Całkiem poważnie mówiąc, to przecież większość opiekunek taka jest. Fajne, ogarnięte, szczere i przyjazne dziewczyny, oraz bardzo pomocne. Ilez tutaj dobrych rad otrzymałyśmy od uzytkowniczek i uzytkowników. Orim to nawet filmiki nagrywał i wklejał na forum. Ileż dobrych rad udzieliłyśmy/liśmy potrzebującym wsparcia.
Pamiętam początki przemiłej Agrafki. Miała dziewczyna zagwozdek sporo i wszyscy jak jeden mąż rzucili się pomagać. Tak więc proszę Was, wszyscy, absolutnie wszyscy uzytkownicy tego forum, służą zawsze dobrą rada i wsparciem.

Zal mi d.....sko sciska, ale uszanuje Twoja decyzje, pytan wiecej stawiac nie bede, zmienniczka oprocz swietnych dzemikow lubi tez szydelkowac, czy tez woli na drutach robic:)))
19 października 2016 18:17 / 4 osobom podoba się ten post
Z tego co mi wiadomo , to nie uprawia robótek ręcznych :D :D :D, oprócz zmiany biegów w aucie Robótki uprawiam ja, ale tylko sztrykuje.Heklowanie, w zakresie łańcuszka uprawiam , tylko i wyłącznie. Natomiast piecze świetne ciasta i gotuje rewelacyjną zupę gulaszową. I żeby jasność była dżemiki robi tylko dla mnie, albowiem PDP nie jada takich specjałów ( nie wie co traci)
19 października 2016 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
Michasia...??
19 października 2016 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Z tego co mi wiadomo , to nie uprawia robótek ręcznych :D :D :D, oprócz zmiany biegów w aucie :tanczy: Robótki uprawiam ja, ale tylko sztrykuje.Heklowanie, w zakresie łańcuszka uprawiam , tylko i wyłącznie.:-) Natomiast piecze świetne ciasta i gotuje rewelacyjną zupę gulaszową. I żeby jasność była dżemiki robi tylko dla mnie, albowiem PDP nie jada takich specjałów ( nie wie co traci)

Moglaby zmienniczka osobiscie przepis na zupe gulaszowa podac w forumowych przepisach:)))
Pretty please...
19 października 2016 20:51 / 4 osobom podoba się ten post
kika1

Moglaby zmienniczka osobiscie przepis na zupe gulaszowa podac w forumowych przepisach:)))
Pretty please...

Cwaniaku Ty jeden Dowiem się i podam , ale pewnie przepis nie rózni się od typowego, oprócz serca włozonego w wykonanie