12 stycznia 2015 11:39 / 4 osobom podoba się ten post
Wiecie co ? a ja czasem mam ochotę z kimś pogadać , zwierzyć się , poopowiadać ten przeklęty przeze mnie mój pierwszy miesiąc , gdzie było więcej łez i upokorzeń niż ktoś sobie może wyobrazić . Miałam ochotę kiedyś powspominać w " Moje i już " , ale wiem , że kiedyś , w zeszłym roku już to mniej więcej opisywałam w którymś z tematów a nie chcę , żeby mi zarzucono , że się powtarzam ...... A film ? nie wiem , czy to dobry pomysł tak się spowiadać .....Kuzwa ! paskudny dzień mam dzisiaj ! Miałam farbować włosy ( siwizna na 1 cm. wylazła ! ) , ledwie ogarnęłam kuchnię , bo syf miałam niemożebny , dobrze , że Pusia drzemie a i obiad ( wczorajszy ) prawie gotowy , bo dziś tylko makaron ugotuję do sosu .....Jeśli chodzi o Karola S. nie krytykujmy jego pomysłu na " pracę reżyserską " , bo nawet fajnie , że młody chłopak pomyślał o robocie " pampersiarek " a czy to kogoś wzruszy ? może tak , może nie , ale miałabym prośbę do w/w Karola - już ktoś z nas napisał obawy , żeby nie było , że my tu pracujące jesteśmy z jakiejś patologii , bo jednych wygnała do tej pracy bieda , drugich chęć poprawienia bytu , trzecich chęć pomocy a jeszcze innych chęć zobaczenia kawałka Europy ???? .....