12 stycznia 2015 08:52 / 3 osobom podoba się ten post
magdzieSzczerze to kiedys zastanawialam sie czy powstanie jakis film o pracy tutaj,tylko bardziej mialam marzenie zeby w takim filmie byly pokazane losy kilku opiekunek ,ich zycie w Polsce,co ich sklonilo do wyjazdu,jak sobie tu radza,jakie byly ich pierwsze kroki itp,film oparty na faktach.No coz moze kiedys cos takiego powstanie)) a tymczasem zastanawiam sie co by ksiazki nie napisac o swoim zyciu )))
Pierwsza kupię Twoją książkę Madelaine ! Już łzy wzruszenia ciekną po mym licu -;(...... Tylko maleńka prośba : jako dokumentacji nie wstawiaj swoich świadectw szkolnych , czy z religii , rachunków z restauracji itp....... Mam tę przyjemność posiadać książkę napisaną przez kolegę mojego męża , z dedykacją dla niego i jego żony Barbary ( czyt. mnie ) i ? i choć uwielbiam czytać , nie idzie no za skarby świata nie idzie jej połknąć , czyli bez odrywania się czytać . Mimo , że znam osobiście autora ksiązka napisana jest bez jakiejkolwiek akcji , ale za to z wieloma podanymi nazwiskami znajomych , które czytelnikowi nic nie powiedzą , ze wstawieniem zdjęć swoich świadectw szkolnych , które były takie sobie , ale z religii miał same piątki na świadectwach !...... Nie chce mi się pisać o czymś co mnie nie wciągnęło a książka ma ponad 500 stron ! ..... Żeby nie było , że darowanemu koniowi itd........ ksiązka owszem , jednego dnia była podarowana mojemu męzowi a za kilka dni autor się pojawił i zawołał 38 zł ........ ale po znajomości - tak zaznaczył ! Więc pisz , pisz Madeline ino , żeby było ciekawie ! -:)))))))))))))))