Zazdroszczę Wam ,ze możecie kupować.Ja tu nie mam żadnego sklepu. Mogę sobie wyobrazić siebie pomiędzy regałami w Dm.
Zazdroszczę Wam ,ze możecie kupować.Ja tu nie mam żadnego sklepu. Mogę sobie wyobrazić siebie pomiędzy regałami w Dm.
Też się pochwalę zakupami z DM. Chociaż nie mam lekko - muszę do niego jechać 5 km przez pola, a pogoda nie zawsze sprzyja, to w poniedziałek się udało. Najbardziej cieszę się z balsamów do ciała ginger morning. Kupiłam już wiosną żel pod prysznic z tej serii i wtedy nigdzie nie mogłam znaleźć balsamu. A teraz się pokazał. Szkoda, że na jesień, bo to zapach typowo wiosenno-letni.
Dziewczyny Wy na prawdę jesteście zadowolone z kosmetyków Balea??
Pytam,bo dla mnie to trochę nie możliwością jest,że coś tak taniego może być dobrym kosmetykiem:)
Ale to nie znaczy,że nie wierzę....pytam bom ciekawa:)
Pytam,bo dla mnie to trochę nie możliwością jest,że coś tak taniego może być dobrym kosmetykiem:)
Tak choć nie wszystko. Te balsamy powyżej tak i pianki do mycia twarzy. Reszty nie kupuje bo używam tylko polskich kremów tonikow serum itp. Żelu p. prysznic balea nie lubię bo wysuszaja skórę.
Widzę że też kochasz te balsamy Balea :)
Kupuje je regularnie również choć bardziej odpowiada mi zapach migdałowego w tubce (limitowana edycja).