Co Ty...po zelazku nawet ceny nie było,bardzo żałuję bo przydałoby mi się....
Co Ty...po zelazku nawet ceny nie było,bardzo żałuję bo przydałoby mi się....
Gosia spać nie mogłaś że w lapku siedziałaś o 3 .30Buuuuuuuu.A nóżki se oglądałaś.?.
A naspałam się w dzień i w nocy nie wiedziałam co ze sobą robić machnęłam manikiur, pedikiur i przeczytałam jeden z piękniejszych blogów na tym forum.
Dzisiaj już nie spałam w dzień więc myślę, że jak normalny człowiek pośpię w nocy. Pozdrawiam cię.
Co z tym pięknym blogiem ?dawaj namiary na ten blog .? będę czytać jak mówisz że piękny bo jestem jeszcze w domu
i nie regularnie na forum.
Tereska, ja przeczytałam na razie kilka ale ten jest .............
a przeczytaj sama http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/1384
Byłam dziś w polskim Kauflandzie i przechodząc między regałami zauważyłam żelazka .Zelmer -100zł , Bosch-99zł.Gwarancja 2lata.Czy jest sens kupować w DE? Może i lepsze , ale bagaż itp.
Byłam dziś w polskim Kauflandzie i przechodząc między regałami zauważyłam żelazka .Zelmer -100zł , Bosch-99zł.Gwarancja 2lata.Czy jest sens kupować w DE? Może i lepsze , ale bagaż itp.
Oto co przyholowałam wczoraj z dmu. Dla siebie tylko podkład Maybelline, żel bezbarwny do brwi Alverde, lakiery (matowe Trend it up - do d.py bo już pomalowałam paznokcie; pędzelek smuży, kolor 030 - nie polecam), balsam migdałowy i krem dla dzieci (używam go do wszystkiego). Reszta idzie w dobre ręce.
Chyba jest w Rossmannie, bo to nie marka własna dm.
Moja babcia teraz na Po ma... krem do stóp. Serio. Lekarka kazała kupić w aptece Hirschtalg Fusscreme mit Rosmarin u. Salbeioel firmy Allcura. No działa.
A to bez recepty jest?
Wydaje mi się że tak. Tylko, że ja tego nie kupowałam a syn babci więc nie wiem do końca.
Dzięki :-)