nie zaszla w ciaze,nie czula nic,mrowek poddal sie dobrowolnie karze a slonica zdechla ze wstydu
nie zaszla w ciaze,nie czula nic,mrowek poddal sie dobrowolnie karze a slonica zdechla ze wstydu
Jak nic nie czuła i w ciążę nie zaszła to jak ze wstydu mogła zdechnąć?
Orim- wszystko popsujesz i słonica gwiazdą nie zostanie :D !
Po kopulacji (mrówek) samce giną, a zapłodnione samice tracą skrzydła ...........................
Dlaczego jaskiniowcy ciagneli swe kobiety do jaskini za wlosy a nie za nogi?
Bo jak ciagneli za nogi to piasku nabieraly;););)
Kasia przeciez ty foczka i co bys z tym mrówkiem niby robila ???? hihi a co dopiero slonica
No Orim,z innych się nabijasz a oczywiste rzeczy trzeba Ci tłumaczyć?Jak to co robi foczka z mrówkiem?Brombrają ile wlezie:):)Hi hi hi
No Orim,z innych się nabijasz a oczywiste rzeczy trzeba Ci tłumaczyć?Jak to co robi foczka z mrówkiem?Brombrają ile wlezie:):)Hi hi hi
Dobre:D Choć trochę szowinistyczne, a ja sobie obiecałam nie śmiać się z takich dowcipów, hahahaa:D
Lena46- zarąbiste to z wilkiem, lisem i zającem :D :D Więcej!
Szowinistyczne by bylo gdyby to np.ORIM opowiedzial;) O, juz widze jakby mu sie oberwalo:):):)
Słoń zdenerwowany wali głową w drzewo, aż drzewo się trzęsie. W końcu jedna z mrówek spada mu na kark, a druga do niej z góry: -Uduś ch..., uduś!
Cały zakrwawiony kangur przychodzi do lekarza. Lekarz pyta: -Co ci się stało kangurku? Czemu taki pokrwawiony jesteś i zmasakrowany? Na to kangur: - ledwo do metra wsiadłem, to mi torbę wyrwali!