dowcipy i anegdoty #3

29 marca 2015 18:09 / 12 osobom podoba się ten post
29 marca 2015 19:57 / 6 osobom podoba się ten post
Z ŻYCIA WZIĘTE

Ojciec mojej koleżanki idzie sobie pewnego razu ulicą Piotrkowską. Zaczepia go nabzdryngolony pijak.
-Panie-bełkocze pijak- gdzie ja jestem?
-Jest pan w Łodzi.-odpowiada tata koleżanki.
-To wiem!-zaperza się pijaczyna- Ale na jakim morzu?
29 marca 2015 20:02 / 6 osobom podoba się ten post
Przybiega Jasiu na stację benzynową z kanistrem:
- Dziesięć litrów benzyny, szybko!
- Co jest? Pali się?
- Tak, moja szkoła. Ale trochę jakby przygasa.

Ostatnia wieczerza. Wchodzi skupiony Jezus, patrzy a tu impreza na całego, drogie wino i jedzenie.
- Zaraz, zaraz... Miało być skromnie, poważnie, skąd wzięliście na to pieniądze?
- Nie wiem, podobno Judasz coś sprzedał.

Baca patrzy jak Niemcy zjeżdżają zimą z górki. Nagle jakaś Niemka po 50-tce wjeżdża w zaspę. Baca podbiega i gwałci ją. Ona w krzyk:
- Ja gut! Ja gut!
- A skąd jo Ci k***a teroz jagód wezmę dz**o?
29 marca 2015 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Przybiega Jasiu na stację benzynową z kanistrem:
- Dziesięć litrów benzyny, szybko!
- Co jest? Pali się?
- Tak, moja szkoła. Ale trochę jakby przygasa.

Ostatnia wieczerza. Wchodzi skupiony Jezus, patrzy a tu impreza na całego, drogie wino i jedzenie.
- Zaraz, zaraz... Miało być skromnie, poważnie, skąd wzięliście na to pieniądze?
- Nie wiem, podobno Judasz coś sprzedał.

Baca patrzy jak Niemcy zjeżdżają zimą z górki. Nagle jakaś Niemka po 50-tce wjeżdża w zaspę. Baca podbiega i gwałci ją. Ona w krzyk:
- Ja gut! Ja gut!
- A skąd jo Ci k***a teroz jagód wezmę dz**o?

Lena! Jesteś pewna, że to babcia zgwałciła tę Niemkę? Jak? A może to Niemka miała coś w zandrzu- one brzydkie częściej niż rzadziej, to wiadomo co one tam za sekrety za pazuchą skrywają :D:D:D
29 marca 2015 20:22 / 5 osobom podoba się ten post
slonecznie

Z ŻYCIA WZIĘTE

Ojciec mojej koleżanki idzie sobie pewnego razu ulicą Piotrkowską. Zaczepia go nabzdryngolony pijak.
-Panie-bełkocze pijak- gdzie ja jestem?
-Jest pan w Łodzi.-odpowiada tata koleżanki.
-To wiem!-zaperza się pijaczyna- Ale na jakim morzu?

Sorry Słoneczko , ale nie z życia wzięte , tylko stary kawał i to z brodą ! Koleżanka tak Cię wpściła w maliny jak wiele osób opowiada jak to kolega z pracy jadał kanapki niby ze schabowym a jak podejrzano to były placki kartoflane . Już tyle osób było naocznymi świadkami takich sytuacji , że nie wytrzymuję do końca tej anegdotki , tylko przerywam , tak samo jest z tym o pijaku w Łodzi .)))))
29 marca 2015 20:22 / 3 osobom podoba się ten post
slonecznie

Lena! Jesteś pewna, że to babcia zgwałciła tę Niemkę? Jak? A może to Niemka miała coś w zandrzu- one brzydkie częściej niż rzadziej, to wiadomo co one tam za sekrety za pazuchą skrywają :D:D:D

Słnecznie piszę że  to jest  " Baca " a nie " babcia " .
29 marca 2015 20:25 / 6 osobom podoba się ten post
lena46

Nie wiadomo, smiac sie czy plakac.
29 marca 2015 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

Ale jak baca by miał w zanadrzu jakąś " poniemiecką " babcię ??? : -))))))))))))
29 marca 2015 20:29 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

Nie wiadomo, smiac sie czy plakac.

Amelka jedno i drugie
29 marca 2015 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Amelka jedno i drugie

A co Wyście Babcie z Bacą pomylili?? haaaa
29 marca 2015 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Sorry Słoneczko , ale nie z życia wzięte , tylko stary kawał i to z brodą ! Koleżanka tak Cię wpściła w maliny jak wiele osób opowiada jak to kolega z pracy jadał kanapki niby ze schabowym a jak podejrzano to były placki kartoflane . Już tyle osób było naocznymi świadkami takich sytuacji , że nie wytrzymuję do końca tej anegdotki , tylko przerywam , tak samo jest z tym o pijaku w Łodzi .:-))))))

Oj, szkoda. Ale to w takim razie nie koleżanka, tylko jej ojciec wpuścił nas obydwie w maliny, bo ona też w to wierzyła:(.
O tych kartoflanych nie słyszałam.
Amelka-odczep się ode mnie. Nie jestem zainteresowana wzajemnym dogryzaniem sobie, a taką sytuację usilnie starasz się sprowokować.
29 marca 2015 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ale jak baca by miał w zanadrzu jakąś " poniemiecką " babcię ??? : -))))))))))))

To by nie potrzebowal nikogo gwalcic.

29 marca 2015 20:34 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To by  krzyczała  ....... Ja!Gut!
29 marca 2015 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

To by  krzyczała  ....... Ja!Gut!

Lenka, jagód jeszcze nima,,,,haaa
29 marca 2015 20:40 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

A co Wyście Babcie z Bacą pomylili?? haaaa

Słonecznie nie doczytała uważnie dowcipu ........Zamiast "Baca" przeczytała "babcia".Zadała pytanie -" Jak ta babcia  zgwałcila Niemkę "