przylecial i pozostał?:))) czy uciekł w sina dal:P
przylecial i pozostał?:))) czy uciekł w sina dal:P
Ale się chwalisz , że ojejciu ! Myślisz , że tylko Ciebie doceniają za nocne wstawanie ? ....U mnie też doceniają , że ho , ho !.... Zmienniczka za to , że po nocach wstawała to tak została doceniona , że na odjezdne - pożegnalne aż 20 ( słownie ; dwadzieścia ) ojrasków dostała ! .... To się nazywa szczodrość zamożnych ludzi !.... Tylko mi teraz Didusiu z zazdrości nie zzieleniej -:))))))))))))))))
No oki,tylko pamiętaj,tak wrzuć żeby nas cholera wzięła :)))))
Ale się chwalisz , że ojejciu ! Myślisz , że tylko Ciebie doceniają za nocne wstawanie ? ....U mnie też doceniają , że ho , ho !.... Zmienniczka za to , że po nocach wstawała to tak została doceniona , że na odjezdne - pożegnalne aż 20 ( słownie ; dwadzieścia ) ojrasków dostała ! .... To się nazywa szczodrość zamożnych ludzi !.... Tylko mi teraz Didusiu z zazdrości nie zzieleniej -:))))))))))))))))
Na powaznie nie chwalę się tylko pokazuje ,że mozna a na wesoło spróbuje nie zzielenieć.
Baska Ty to lepiej idz pisaaaac swojego bloga, bo se go lubie poczytac, a nie bedziesz sie chwalila, ze 20 ojraskow dostalas. Ja dostalm 50 i co ?
I nic.
Chorero jedna czytaj ze zrozumieniem ! 20 ojrasków dostała na pożegnanie zmienniczka - tak ją docenili ..... Bezdzietna Frau z L. dawała tym co przyjeżdżały na zastępstwo tyle samo , mnie trochę lepiej doceniła , bo dała mi na " odjezdne " 30 ! ..... Moja zmienniczka niech się cieszy , że jej wcisnął do ręki ten majątek a nie razem z kartką " dziękczynną " na której by pisało , że od Pusi i od całej rodziny , bo wtedy po przeliczeniu by bylo , że po 2,50 od łebka ..... a tak to nie wiadomo od kogo i za co ? czy za nocne wstawania , czy za przykrótką smycz -:)))))))))
No to żeby nie było tak całkiem serio Pdp zaproponowała w pierwszej serii abym zatem nie kładła sie spać to nie będę musiała wstawać ,wystarczy zejść i ją odprowadzic do wc -kurcze jacy ci demencjusze obrotni.
Oj nie marudz nie marudz tylko bierz sie do roboty i pisz :D
Serio ??
Kochane forumkowe kolezanki, zbliza sif moj czas powrotu do domu. Czy sindbada rezerwve sobie sama? Mam bilet open. Czy musze firme powiadomic o tym,ze tak jak mam w kontrakcie tak wracam do domu i to oni mi go rezerwuja