A bo jak wiem ile mi zostało? hi,hi Niby do soboty,ale może się przeciągnąć,wolę się nie denerwować jeszcze i tym :)))))
A bo jak wiem ile mi zostało? hi,hi Niby do soboty,ale może się przeciągnąć,wolę się nie denerwować jeszcze i tym :)))))
To może skorzystaj z tego zaproszenia od proboszcza ? :):):)
Wyjeżdżam w piątek o 14.
Przynajmniej taką pierwszą wersję dziś usłyszałam.
48h mam jeszcze :D
trala la la :)))))))))))))
Godziny mi nie pasują :))
Godziny mi nie pasują :))
Jak to , nie pasują? Idz na rozważania indywidualne, wtedy jak Ci będzie pasowało.
Nareszcie wstawiłaś mój ulubiony avatar,przynajmniej jak Lena 7 wygladasz...:))))
Ha! ale jakie ja mam zdjęcie własne w nowej kiecce na tańce!
Ha! aż taki jeden tego samego wieczora przylecial jak to zdjecie zobaczył :P
My do Ciebie nie przylecimy bo za daleko mamy możesz śmiało fotkę w kiecce wstawić :)) Pochwal się ,niech zzieleniejemy z zazdrości :))))
to jest niemożliwe :/
Na zlocie u mnie w styczniu będzie premiera :)
No ale przeciez nie wszyscy się do Ciebie zlecą,te pracowite nie zobaczą debiutu.:)
nie-e. noooooo weeeeeeź ;)
a poważnie to nie da rady tera!
w styczniu po zlocie wrzuce.
Ha! ale jakie ja mam zdjęcie własne w nowej kiecce na tańce!
Ha! aż taki jeden tego samego wieczora przylecial jak to zdjecie zobaczył :P
Właśnie skończyłam wstepne negocjacje w sprawie wstawania w nocy tzn tylko jeden raz ale jest. Będą płacić -sami wyszli z tą propozycją . Córka mnie się tylko spytała ,dlaczego nie zaczęłam sama rozmowy -ja na to ,ze czekałam na ich decyzję -czy mam wstawac czy tez nie i dałam i czas na przemyślenia. Wiedząc ,że kiedyś taka sytuacja może nastąpić przez 3 lata bombardowałam ich informacjami na ten i inne tematy związane z dodatkowymi opłatami -opłaciło się.