he he witam serdecznie, tak mamy inne miejsce w innej agencji, ale w porównaniu z tamta agencja to jakies mam dziwne przeczucia
he he witam serdecznie, tak mamy inne miejsce w innej agencji, ale w porównaniu z tamta agencja to jakies mam dziwne przeczucia
W sensie?Uczciwości czy czegoś innego?
Dostałam z tej agencji ( przez nią obecnie pracuję) zaproszenie na imprezę z okazji Dnia Kobiet. Przewidziano wiele atrakcji bezpłatnych : badanie wzroku, konsultacja z diabetykiem, zabiegi kosmetyczne, konkursy i wiele innych. W tym czasie będę jeszcze na zleceniu, ale gdybym mogła , to skorzystałabym z zaproszenia i poznałabym tych ludzi, z którymi mam czasami przyjemność :yo: kontaktu telefonicznego. Poznałabym też koleżanki, kolegów z pracy, a może i kogoś z naszego forum ?
No zaproszenie pewnie wszystkie dostały tylko pytanie ile z nich będzie na zleceniu....
Dostałam z tej agencji ( przez nią obecnie pracuję) zaproszenie na imprezę z okazji Dnia Kobiet. Przewidziano wiele atrakcji bezpłatnych : badanie wzroku, konsultacja z diabetykiem, zabiegi kosmetyczne, konkursy i wiele innych. W tym czasie będę jeszcze na zleceniu, ale gdybym mogła , to skorzystałabym z zaproszenia i poznałabym tych ludzi, z którymi mam czasami przyjemność :yo: kontaktu telefonicznego. Poznałabym też koleżanki, kolegów z pracy, a może i kogoś z naszego forum ?
Bardzo ciekawy projekt. Tym bardziej, że większość zaproszonych na zleceniach w De, a pozostałe na urlopie w Pl. Juz widzę, jak radośnie podążają z Białegostoku do Wrocławia, albo innego Szczecina, aby wziąc udział w konkursie z okazji Dnia Kobiet. :-) Margaritko, gdzie ta impreza?
We "Wrocku ", joł :yeah:
Mnie byś poznała... :lol1: Ja tez teraz z nimi jeżdżę, ale ja też na wyjeździe będę... :-)
Z wielką przyjemnością :piatka:
No i czy to mądre posuniecie? LEpiej by zrobili, gdyby swoim pracownikom wręczyli voucher do wykorzystania w miejscu zamieszkania w salonie kosmetycznym, kinie, czy fajnej knajpie.
Ja kiedyś dostałam od firmy upominek , zestaw przypraw w papierkach. Odbiór osobisty z KAtowic :D :D :D : ŻENUA
Ty wybierasz się ?:-)
Ja jestem bardzo zadowolona z agencji MyCare24. To moja czwarta firma, jezdzę z nimi od ponad roku do Niemiec i nie mogę złego słowa powiedzieć. Wypłatę mam na czas, za dodatkowe prace typu mycie okien rodzina płaci mi dodatkowo. W zeszłym roku zostałam na święta wielkanocne-za co równiez miałam dodatkowe pieniązki. Koordynator bardzo miły, mam z nim bardzo dobry kontakt. Lepiej nie widzę :-)