18 października 2016 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
Lidia13Witam
Jestem pierwszy raz przez ta firmę w pracy.Dostałam nie dawno e-maila gdzie pojawił się test do rozwiązania a dokładnie naukowy test osobowości.Musiałam go odesłać do pflegehelden do 14 pażdziernika.
Czy któraś z Pań dostała też taki test do rozwiązania??Bo ja powoli się zastanawiam czy to nie jest jakiś wymysł rodzinki u której jestem pierwszy raz.Dzwoniłam do mycare do Wrocławia z zapytaniem co to jest niby nowy wymóg niemieckiej strony.Nie wiem ile w tym prawdy.Piszę tutaj dlatego że to nie daje mi spokoju i będę wdzięczna za odp jeżeli któraś z Pań z takim testem się spotkała.Pozdrawiam
Pierwszy raz slysze o czyms takim. To znaczy wiem,ze niektore firmy rekrutacyjne przeprowadzaja takie testy ale nigdy nie slyszalam,zeby mialo to miejsce w przypadku naszego zawodu.Raczej przyszlych pilotow sie tak sprawdza,policjantow,nianki do dzieci,teraz tez chyba kierowcow(nie jestem tych kierowcow do konca pewna),albo jak ktos pozwolenie na spluwe chcial otrzymac to tez musial przejsc taki test.
Testy te maja okreslic najprawdopodobniej Twoje preferencje zawodowe. Jak reagujesz w trudnych sytuacjach,czy nie jestes agresywna, i temu podobne rzeczy. Przynajmniej tak mi sie wydaje...