Dzięki za informacje. A długo z nimi wyjeżdzasz?
Dzięki za informacje. A długo z nimi wyjeżdzasz?
No to rzeczywiście długo , A umowe mają na czas nieokreślony czy na daną stele.
to jak to jest naprawde z ta agencja? mam z nimi jechac.tu czytam pozytywne opinie a na innych forach pisza ze na miejscu posrednicy kaza sobie placic 200 euro..czy ktos tu spotkal sie z tym??
Ja jestem po rozmowie wstępnej z nimi i nie było mowy nic o 200e. Obecnie czekam na zatwierdzenie oferty ale coś długo to trwa. Niby mają mnustwo ofert ale jakoś w dogodnym dla mnie terminie nic. Poczekam jeszcze troche ale jak nic mi nie poszukają to pójdę do innej agencji. Dziewczyny jak długo czekałyście na zatwierdzenie oferty i jak tro jest z tym ubezpieczeniem czyli czym mniejszy ZUS to pensja wyższa czy to tylko takie gadanie. Ja czekam tak wogóle od 12 stycznia na termin który mi odpowiada a dostałam ostatnio od 26 01 na 2 miesiące czyli jak by nie było to do maksymalnie 25 lub 26 .03 .czyli nie ma mowy że to będą święta. A od początku wiedzą że ja mam 25 termin do lekarza którego nie mogę przełożyć. więc ja odnoszę wrażenie , że z tym nustwem ofert to jest duża przesada . Ale poczekam jeszcze troszeczkę chyba.
Czyżby okolice Wurzburga?
Ja również witam na forum! Moderator
Czyżby okolice Wurzburga?
Ja również witam na forum! Moderator
Czy jesteś w tych stronach?.