Pierwszy wyjazd - porady

06 listopada 2014 19:25
wiewiorka

Witaj! To dobrze,że wyjeżdżasz z dobrym nastawieniem.Jak zostaniesz na forum,to na pewno nie będzie żle.powodzenia-)

Hej Wiewióreczko,czy Ty się jutro do mnie wybierasz?Jeśli tak to udzielisz mi kilku ważnych informacji boś Ty doświadczona opiekunka;)
06 listopada 2014 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ha ha ha no tak !!! warto sobie cos z czasow szkolnych przypomniec.I na 100% francuski jest z przyjemnoscia i w cenie hihi

No bardzo dowcipne,a głodnemu chleb na myśli-)))))))))
06 listopada 2014 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

ha ha ha no tak !!! warto sobie cos z czasow szkolnych przypomniec.I na 100% francuski jest z przyjemnoscia i w cenie hihi

Wiesz co Orim?Chyba już pora zarządzic ściepę na gumową przyjaciółkę,żebys taki wyposzczony nie był na wyjeździe, bo  każdy temat kojarzy ci się wyłącznie z bzykaniem nieboraku:):)Dziewczyny :)Co Wy na to?:):):):):) 
06 listopada 2014 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

No bardzo dowcipne,a głodnemu chleb na myśli-)))))))))

a kto tu "napasiony" Cale forum glodne ze oj hihi
06 listopada 2014 19:30 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Wiesz co Orim?Chyba już pora zarządzic ściepę na gumową przyjaciółkę,żebys taki wyposzczony nie był na wyjeździe, bo  każdy temat kojarzy ci się wyłącznie z bzykaniem nieboraku:):)Dziewczyny :)Co Wy na to?:):):):):) 

liczylem na bardziej kreatywne podejscie.Sugeruje odwiedzanie mnie na szteli ha ha
06 listopada 2014 19:30
NDorota

Hej Wiewióreczko,czy Ty się jutro do mnie wybierasz?Jeśli tak to udzielisz mi kilku ważnych informacji boś Ty doświadczona opiekunka;)

Dorotko,jeżeli pogoda będzie tak jak dziś to na pewno.Ale jeszcze jak będę się wybierała to zadzwonię-)))))Niestety rower odpada,wybieram się pieszo-ale co to dla mnie-)))))))))))))))
06 listopada 2014 19:31
wystraszona jestem strasznie... na potęgę ale niestety taki los ;) zartuje sama tego chcialam i mam nadzieję że czas będzie dla mnie łasawy :)
ania52

witaj..

Powodzenia w pracy:)) i portalu opiekunki 24 :))
06 listopada 2014 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

liczylem na bardziej kreatywne podejscie.Sugeruje odwiedzanie mnie na szteli ha ha

Chcesz sie pouczyc czegoś ?:)
ORIM

zakres obowiazkow jest jaki jest Jednak musisz przynajmniej zrozumiec co chce od ciebie rodzina i pdp.Moze glupi przyklad ale jak pdp chce siusiu to nie podasz jej czegos do picia

Tyle to ja potrafie.Zaznaczyłam jedną gwiazdkę wiec potrafie juz cos powiedzieć.Mam spory zasob słow tylko jeszcze zdań nie potrafie budowac poprawnie.
06 listopada 2014 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jak najbardziej jestem za -Mikołaj już blisko-)
06 listopada 2014 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Chcesz sie pouczyc czegoś ?:)

Na nauke nigdy ............. a jesli nauczycielka ciekawa i obeznana z tematem to chetnie ha ha
06 listopada 2014 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
patka

wystraszona jestem strasznie... na potęgę ale niestety taki los ;) zartuje sama tego chcialam i mam nadzieję że czas będzie dla mnie łasawy :)

Słonko-9 na 10 z nas miało stracha-nie bojsia:)Jak juz wysiądziesz ,bus odjedzie to nie będzie innego wyjscia jak dac radę:)Kazda to samo przechodziła.Wysiadłam w nocy,bus fruuu,zapaliłam i mysle -ja pierdziu,co ja ku.. tu robie?????ja chce do mamy!!!!!Ale po papierosku odwaga we mnie wejszła była i jak sie okazało było bardzo przyzwoicie jak na 1x:)A ile sie niemieckiego nauczyłam to moje:):):)
06 listopada 2014 19:34
ORIM

a kto tu "napasiony" Cale forum glodne ze oj hihi

A skąd Ty to wiesz? głodnebo wszystkie na dietach cud.
06 listopada 2014 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
kotka

Tyle to ja potrafie.Zaznaczyłam jedną gwiazdkę wiec potrafie juz cos powiedzieć.Mam spory zasob słow tylko jeszcze zdań nie potrafie budowac poprawnie.

Przyjdzie z czasem.Osluchasz sie TV niemieckiej i pdp oraz rodziny