Witaj! To dobrze,że wyjeżdżasz z dobrym nastawieniem.Jak zostaniesz na forum,to na pewno nie będzie żle.powodzenia-)
Witaj! To dobrze,że wyjeżdżasz z dobrym nastawieniem.Jak zostaniesz na forum,to na pewno nie będzie żle.powodzenia-)
ha ha ha no tak !!! warto sobie cos z czasow szkolnych przypomniec.I na 100% francuski jest z przyjemnoscia i w cenie hihi
ha ha ha no tak !!! warto sobie cos z czasow szkolnych przypomniec.I na 100% francuski jest z przyjemnoscia i w cenie hihi
No bardzo dowcipne,a głodnemu chleb na myśli-)))))))))
Wiesz co Orim?Chyba już pora zarządzic ściepę na gumową przyjaciółkę,żebys taki wyposzczony nie był na wyjeździe, bo każdy temat kojarzy ci się wyłącznie z bzykaniem nieboraku:):)Dziewczyny :)Co Wy na to?:):):):):)
Hej Wiewióreczko,czy Ty się jutro do mnie wybierasz?Jeśli tak to udzielisz mi kilku ważnych informacji boś Ty doświadczona opiekunka;)
witaj..
liczylem na bardziej kreatywne podejscie.Sugeruje odwiedzanie mnie na szteli ha ha
zakres obowiazkow jest jaki jest Jednak musisz przynajmniej zrozumiec co chce od ciebie rodzina i pdp.Moze glupi przyklad ale jak pdp chce siusiu to nie podasz jej czegos do picia
Wiesz co Orim?Chyba już pora zarządzic ściepę na gumową przyjaciółkę,żebys taki wyposzczony nie był na wyjeździe, bo każdy temat kojarzy ci się wyłącznie z bzykaniem nieboraku:):)Dziewczyny :)Co Wy na to?:):):):):)
Chcesz sie pouczyc czegoś ?:)
wystraszona jestem strasznie... na potęgę ale niestety taki los ;) zartuje sama tego chcialam i mam nadzieję że czas będzie dla mnie łasawy :)
a kto tu "napasiony" Cale forum glodne ze oj hihi
Tyle to ja potrafie.Zaznaczyłam jedną gwiazdkę wiec potrafie juz cos powiedzieć.Mam spory zasob słow tylko jeszcze zdań nie potrafie budowac poprawnie.