Zakupy #2

18 kwietnia 2015 19:26 / 3 osobom podoba się ten post
a ja meble kupiłam...
tj. wielką szafę na ciuchy i komodę.
Ale muszę na nie poczekać... coś czuję, że domownicy będą mieć zabawę ze składaniem, bo ja zapewne już w De będę.
Malowanie niestety musi poczekać.
Zachciało się rewolucji w swoich czterech kątach.
;]
18 kwietnia 2015 19:35
wichurra

Co do butów to jeszcze Nine West i Bata mają fajne. To znaczy nie takie, że wchodzę i wszystko bym chciała, ale można czasami coś ekstra wyszukać.

W naszym mieście jest zaklad,ktory produkuje buty,nie sa to firmówki ale widze sporo klinentow więc w dobie kryzysu finansowego jest jakąś alternatywą.Torebki też robią niektore nawe,nawet.
18 kwietnia 2015 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
A,że lubisz firmówki to załączyłam Ci typisch*)

to dla wichurry.
18 kwietnia 2015 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

W naszym mieście jest zaklad,ktory produkuje buty,nie sa to firmówki ale widze sporo klinentow więc w dobie kryzysu finansowego jest jakąś alternatywą.Torebki też robią niektore nawe,nawet.

Rzeczywiście ładnie wyglądają.
Ale nie kupiłabym butów za 29, lub o zgrozo 19zł:)
18 kwietnia 2015 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

A,że lubisz firmówki to załączyłam Ci typisch*)

to dla wichurry.

Tylko ze sportowych to najbardziej buty Pumy:)
Ale zaraz wskakuję w cyckonosz Nike i idę biegać:) 
18 kwietnia 2015 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Tylko ze sportowych to najbardziej buty Pumy:)
Ale zaraz wskakuję w cyckonosz Nike i idę biegać:) 

Sie wie:):)
18 kwietnia 2015 19:42 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

a ja meble kupiłam...
tj. wielką szafę na ciuchy i komodę.
Ale muszę na nie poczekać... coś czuję, że domownicy będą mieć zabawę ze składaniem, bo ja zapewne już w De będę.
Malowanie niestety musi poczekać.
Zachciało się rewolucji w swoich czterech kątach.
;]

i dobrze !!! Ja jak przyjade to rozwalam łazienke.Kiedy ja zrobie na gotowo to jeszcze nie mam planow hihi
18 kwietnia 2015 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Te skory ( eko) sa dostepne w jakims sklepie na pasazu TESSCO w PL
18 kwietnia 2015 19:49 / 2 osobom podoba się ten post
A mnie się nie podoba - lubię proste kroje:) Kołnierz jakiś dziwny, zamki niepotrzebne i kolor też nie ten:)
18 kwietnia 2015 19:50
jest Ok
18 kwietnia 2015 19:54
Chociaż też bym musiała sobie jakąś kurtkę z tego rodzaju wyszukać. Moja z ekoskóry nie chce się od kilku lat zniszczyć, ale już mam jej dość i mi się nie podoba. Tylko że to, co widzę w sklepach nic lepsze nie jest. Przynajmniej w sieciówkach. Może powinnam właśnie w tych lepszych firmach poszukać.
18 kwietnia 2015 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

A mnie się nie podoba - lubię proste kroje:) Kołnierz jakiś dziwny, zamki niepotrzebne i kolor też nie ten:)

Tak, tez lubie prostote zarowno w ubraniach jak i w zyciu.
Buty im bardziej gladkie, tym piekniejsze. I wylacznie naturalna skora.
I w domu tez zwracam uwage na minimalizm. Im mniej "zbieraczy" kurzu, tym piekniej.
Natomiast co do mebli w pokoju goscinnym, to im wiecej wygiec i zakretasow-tym piekniej.) I wylacznie naturalne drewno i skora.
Drogie to to, ale coz poczac. O gustach sie ponoc nie dyskutuje.
Moj Pdp ma piekne, stare meble. Rewelacja. Lubie je odkurzac, bo bardzo mnie sie podobaja.
Wszystko "dlubane" recznie. Kazdy szczegol dopracowany, laczone rozne odcienie drewna. Ile to pracy i wysilku ktos wlozyl, zeby takie cudo stworzyc.

18 kwietnia 2015 20:05
Kolor absolutnie boski tej kurteczki - natomiast cena powala na kolana - też absolutnie.
18 kwietnia 2015 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Kolor absolutnie boski tej kurteczki - natomiast cena powala na kolana - też absolutnie.

A jaka cena?
Mnie niestety nie otwiera sie ta strona.
18 kwietnia 2015 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Dla mnie nie do przyjęcia.