Zakupy #2

27 marca 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Musimy się umówić,ale miasta jeszcze dokładnie nie znam,ostatnio poszłam do Rathaus i tafiłam na centrum handlowe LOEWE. Jeśli wiesz gdzie to jest to możemy się w przyszłym tygodniu spotkać.

Sprawdz googlach map , dalej deptakiem prosto miniesz REWE dalej po prawej Galerii, a po lewej TK Maxx. Ja tam wjeżdzam z ulicy bocznej rowerem i tam go zostawiam , tobie to tylko parę kroków deptakiem do przodu, są tam też ławeczki.
27 marca 2015 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Sprawdz googlach map , dalej deptakiem prosto miniesz REWE dalej po prawej Galerii, a po lewej TK Maxx. Ja tam wjeżdzam z ulicy bocznej rowerem i tam go zostawiam , tobie to tylko parę kroków deptakiem do przodu, są tam też ławeczki.

Mniej więcej wiem dokąd mam iść,ale umówimy sie w przyszłym tygodniu jeśli będzie Ci pasować.
27 marca 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Mniej więcej wiem dokąd mam iść,ale umówimy sie w przyszłym tygodniu jeśli będzie Ci pasować.

OKi
27 marca 2015 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

No, Kochana  ten sklep to jest u mnie Bensberg  8 km od ciebie, ale w TK  maxx też możesz się odstresować, chętnie połaże z Tobą.  sklep to b4 .
Mnie już tu po świętach nie będzie, ucieszyłabym się gdybym cię mogła poznać osobiście.

TY jestes w Bensberg?to jest odemnie 10,5km:) moze jakies spotkanko:))?
ja jestem w koln

27 marca 2015 22:50
ivanilia40

Musimy się umówić,ale miasta jeszcze dokładnie nie znam,ostatnio poszłam do Rathaus i tafiłam na centrum handlowe LOEWE. Jeśli wiesz gdzie to jest to możemy się w przyszłym tygodniu spotkać.

a ty gdzie iwanilla jestes teraz?
27 marca 2015 23:05
kacha25zmiana

a ty gdzie iwanilla jestes teraz?

Koło Koln,w Bergisch Gladbach,a Ty?
27 marca 2015 23:15 / 2 osobom podoba się ten post
Kochane ja jestem w Odenthal do Bergisch mam 7 km z Koloni wyjezdzam do domku Anerik w Bensberg bylam u kolezanki na kawce raz co mnie zawiezli n 4 godzinki hihii Pozdrawiam))
27 marca 2015 23:18
serce78

Kochane ja jestem w Odenthal do Bergisch mam 7 km z Koloni wyjezdzam do domku Anerik w Bensberg bylam u kolezanki na kawce raz co mnie zawiezli n 4 godzinki hihii Pozdrawiam:-)))

No to kawka nie unikniona,musimy się zgadac w przyszłym tygodniu.
27 marca 2015 23:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to kawka nie unikniona,musimy się zgadac w przyszłym tygodniu.

Ja tu niemam wychodnego i szlag mnie trafia moj adres w profilu wyslij mi namiary na siebie moze cos wymysle w swieta buziaki
28 marca 2015 08:30
serce78

Kochane ja jestem w Odenthal do Bergisch mam 7 km z Koloni wyjezdzam do domku Anerik w Bensberg bylam u kolezanki na kawce raz co mnie zawiezli n 4 godzinki hihii Pozdrawiam:-)))

Fajnie,szkoda że mnie nie odwiedziłaś, sprawdziłam na mapie do Iwanilii masz bardzo blisko. Pozdrawiam

28 marca 2015 08:33
kacha25zmiana

TY jestes w Bensberg?to jest odemnie 10,5km:) moze jakies spotkanko:))?
ja jestem w koln

Napisz mi na jakiej ulicy na mojej poczcie.Pozdrawiam
28 marca 2015 10:08
ivanilia40

Koło Koln,w Bergisch Gladbach,a Ty?

ja w kolonii ostheim
28 marca 2015 10:10
serce78

jestes w kolonii i nic niemówiłas?w jakiej dzielni jestes?wracasz tu spowrotem?
28 marca 2015 10:57 / 6 osobom podoba się ten post
Byłam dziś na flohmarktu.
Pedałowałam pod górę rowerem bez przerzutek....musiałam wjechać na sam stadion olimpijski,by dojechać do placu......
I nic nie kupiłam!
Było mnóstwo rzeczy np dla mojej córki,ale tym razem egoistyczne chciałam tylko dla siebie....
I figa z makiem....
Muszę jednak powrócić do spontanicznych wypadów,bo dziś jechalam po konkretne rzeczy i nic z tego nie wyszlo
28 marca 2015 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Byłam dziś na flohmarktu.
Pedałowałam pod górę rowerem bez przerzutek....musiałam wjechać na sam stadion olimpijski,by dojechać do placu......
I nic nie kupiłam!
Było mnóstwo rzeczy np dla mojej córki,ale tym razem egoistyczne chciałam tylko dla siebie....
I figa z makiem....
Muszę jednak powrócić do spontanicznych wypadów,bo dziś jechalam po konkretne rzeczy i nic z tego nie wyszlo

Kasa zaoszczędzona, o miejsce w walizce sie nie kłopoczesz (jeszcze), zajęcia sportowe zaliczone, kalorie spalone -- no pełen Sukces. Gratulacje !!!