Musimy się umówić,ale miasta jeszcze dokładnie nie znam,ostatnio poszłam do Rathaus i tafiłam na centrum handlowe LOEWE. Jeśli wiesz gdzie to jest to możemy się w przyszłym tygodniu spotkać.
Musimy się umówić,ale miasta jeszcze dokładnie nie znam,ostatnio poszłam do Rathaus i tafiłam na centrum handlowe LOEWE. Jeśli wiesz gdzie to jest to możemy się w przyszłym tygodniu spotkać.
Sprawdz googlach map , dalej deptakiem prosto miniesz REWE dalej po prawej Galerii, a po lewej TK Maxx. Ja tam wjeżdzam z ulicy bocznej rowerem i tam go zostawiam , tobie to tylko parę kroków deptakiem do przodu, są tam też ławeczki.
Mniej więcej wiem dokąd mam iść,ale umówimy sie w przyszłym tygodniu jeśli będzie Ci pasować.
No, Kochana ten sklep to jest u mnie Bensberg 8 km od ciebie, ale w TK maxx też możesz się odstresować, chętnie połaże z Tobą. sklep to b4 .
Mnie już tu po świętach nie będzie, ucieszyłabym się gdybym cię mogła poznać osobiście.
a ty gdzie iwanilla jestes teraz?
Kochane ja jestem w Odenthal do Bergisch mam 7 km z Koloni wyjezdzam do domku Anerik w Bensberg bylam u kolezanki na kawce raz co mnie zawiezli n 4 godzinki hihii Pozdrawiam:-)))
No to kawka nie unikniona,musimy się zgadac w przyszłym tygodniu.
Kochane ja jestem w Odenthal do Bergisch mam 7 km z Koloni wyjezdzam do domku Anerik w Bensberg bylam u kolezanki na kawce raz co mnie zawiezli n 4 godzinki hihii Pozdrawiam:-)))
TY jestes w Bensberg?to jest odemnie 10,5km:) moze jakies spotkanko:))?
ja jestem w koln
Koło Koln,w Bergisch Gladbach,a Ty?
Byłam dziś na flohmarktu.
Pedałowałam pod górę rowerem bez przerzutek....musiałam wjechać na sam stadion olimpijski,by dojechać do placu......
I nic nie kupiłam!
Było mnóstwo rzeczy np dla mojej córki,ale tym razem egoistyczne chciałam tylko dla siebie....
I figa z makiem....
Muszę jednak powrócić do spontanicznych wypadów,bo dziś jechalam po konkretne rzeczy i nic z tego nie wyszlo