Zakupy #2

24 marca 2015 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nie mogę uwierzyć, ale też krówkę wygrałam:)
Dzięki Tobie:)
Miałam nie dziękować, ale jak tu nie dziękować, skoro wygrałam!

Więc dzięki wielkie:)

Też na trzeci dzień mi się udało:)

Czułam, że wygrasz i tak właśnie sie stało, cieszę sie bardzo, ze taka drobnostka, a tak poprawia nastrój prawda ? :) Nawet taką krówką można sie z kimś podzielić :)
24 marca 2015 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zaszalałam dziś w Ernstings Family:)Nakupowałam dla wnuczatek szmatek:)I jestem b.zadowolona:)

Patrzę teraz na ich stronę  z tymi ciuszkami i pomimo mojego młodego wieku :) zdecydowanie mogłabym już zostać posiadaczem takiego malutkiego cudeńka :)
24 marca 2015 23:48 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zaszalałam dziś w Ernstings Family:)Nakupowałam dla wnuczatek szmatek:)I jestem b.zadowolona:)

Uwielbiam Erstings Family za dobrą jakość i przyzwoite ceny,
niestety tutaj nie mogę znaleść, szukałam w necie i nie ma!!!
25 marca 2015 15:43 / 3 osobom podoba się ten post
Zajechałam dziś do KIK-a i wyhaczyłam kurtkę z 29,99€ przeceniona na 5,99€ . Super,bo co prawda spakowalam 3 kurtki,ale akurat takiej sportowej na chłodniejsze ale nie całkiem zimne dni nie.
25 marca 2015 15:47 / 3 osobom podoba się ten post
Wybijam sobie z glowy wiosenne kozaczki dla corki... Ciezko mi idzie:( Powodow juz kilka znalazlam, bo biale i z weluru, ale jakos mnie tak dalej magicznie do nich ciagnie... Sliczne sa. Na cholewce(?)kwiatuszki i motylki... Ech, czemu jak ja mala bylam to takich nie bylo????
25 marca 2015 20:57
moncherie

Wybijam sobie z glowy wiosenne kozaczki dla corki... Ciezko mi idzie:( Powodow juz kilka znalazlam, bo biale i z weluru, ale jakos mnie tak dalej magicznie do nich ciagnie... Sliczne sa. Na cholewce(?)kwiatuszki i motylki... Ech, czemu jak ja mala bylam to takich nie bylo????

To nieżle Ci idzie to wybijanie z głowy :)))
25 marca 2015 21:27
moncherie

Chyba najważniejszy powód to taki, że wiosna bardzo szybko mija ;-))
A kozaczki, jesli córka rośnie jeszcze, to wiadomo. Poza tym moda bardzo szybko się zmienia.

25 marca 2015 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Chyba najważniejszy powód to taki, że wiosna bardzo szybko mija ;-))
A kozaczki, jesli córka rośnie jeszcze, to wiadomo. Poza tym moda bardzo szybko się zmienia.

Pewnie nie tak szybko jak rozmiar jej stopy;)Tak jak napisalam, powodow kilka juz znalazlam, ale tak mi siedza jak Dodzie jej szmacianki za 129,95;);):) Za to cena za corenki kozaczki o niebo przystepniejsza, bo jedyne 19,95:)I dlatego chyba sie tak w mej glowie zagniezdzily;)
25 marca 2015 21:53
moncherie

Pewnie nie tak szybko jak rozmiar jej stopy;)Tak jak napisalam, powodow kilka juz znalazlam, ale tak mi siedza jak Dodzie jej szmacianki za 129,95;);):) Za to cena za corenki kozaczki o niebo przystepniejsza, bo jedyne 19,95:)I dlatego chyba sie tak w mej glowie zagniezdzily;)

Moja córka już by je miała. Jutro idź i kup. Nawet jak się do końca wiosny rozpadną, nie żal wyrzucić.
Chociaż nie jestem zwolennikiem kupowania tanich rzeczy, to też jednak czasami to robię.
Ale jak widzę, że po 3 razach są podniszczone, to obiecuję sobie, że już nigdy więcej badziewia nie kupię. Ale i tak coś czasami w oko wpadnie.

25 marca 2015 22:47
Kupiłąm dzisiaj wełenkę kids silik siwą z domieszką srebra sliczna. Wydałam aż 30 e. i myslę nadd nastepnym tworem :)

25 marca 2015 22:49
michasia

Kupiłąm dzisiaj wełenkę kids silik siwą z domieszką srebra sliczna. Wydałam aż 30 e. i myslę nadd nastepnym tworem :)

Michasiu, wiesz, pamiętasz, że czekam w kolejce :)?
25 marca 2015 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Michasiu, wiesz, pamiętasz, że czekam w kolejce :)?

Pamiętam, a kolor a wzór? Z andreą gadałam na skype i do tej pory nie dała mi adresu i szal leży.Nie mam czym zrobić zdjęć bo bym wstawia kolor.
25 marca 2015 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Pamiętam, a kolor a wzór? Z andreą gadałam na skype i do tej pory nie dała mi adresu i szal leży.Nie mam czym zrobić zdjęć bo bym wstawia kolor.

Skontaktuję się z Tobą, sorry, że jeszcze tego nie zrobiłam.
25 marca 2015 23:21
salazar

Skontaktuję się z Tobą, sorry, że jeszcze tego nie zrobiłam.

ok, oki ja z forum nie uciekłam :)))) 
26 marca 2015 13:03 / 7 osobom podoba się ten post

Taką lekka kurteczkę na wiosenne chłodniejsze dni zafundowałam sobie dzisiaj.Jest bardzo dokładnie wykończona i odszyta.A cena  - ażśmieszna.Zawsze robię zakupy jak juz jestem w domu,właściwie to już nie muszę nic kupować,ale...............babska natura bierze górę od czasu do czasu:):):)