Nie mogę uwierzyć, ale też krówkę wygrałam:)
Dzięki Tobie:)
Miałam nie dziękować, ale jak tu nie dziękować, skoro wygrałam!
Więc dzięki wielkie:)
Też na trzeci dzień mi się udało:)
Nie mogę uwierzyć, ale też krówkę wygrałam:)
Dzięki Tobie:)
Miałam nie dziękować, ale jak tu nie dziękować, skoro wygrałam!
Więc dzięki wielkie:)
Też na trzeci dzień mi się udało:)
Zaszalałam dziś w Ernstings Family:)Nakupowałam dla wnuczatek szmatek:)I jestem b.zadowolona:)
Zaszalałam dziś w Ernstings Family:)Nakupowałam dla wnuczatek szmatek:)I jestem b.zadowolona:)
Wybijam sobie z glowy wiosenne kozaczki dla corki... Ciezko mi idzie:( Powodow juz kilka znalazlam, bo biale i z weluru, ale jakos mnie tak dalej magicznie do nich ciagnie... Sliczne sa. Na cholewce(?)kwiatuszki i motylki... Ech, czemu jak ja mala bylam to takich nie bylo????
Wybijam sobie z glowy wiosenne kozaczki dla corki... Ciezko mi idzie:( Powodow juz kilka znalazlam, bo biale i z weluru, ale jakos mnie tak dalej magicznie do nich ciagnie... Sliczne sa. Na cholewce(?)kwiatuszki i motylki... Ech, czemu jak ja mala bylam to takich nie bylo????
Chyba najważniejszy powód to taki, że wiosna bardzo szybko mija ;-))
A kozaczki, jesli córka rośnie jeszcze, to wiadomo. Poza tym moda bardzo szybko się zmienia.
Pewnie nie tak szybko jak rozmiar jej stopy;)Tak jak napisalam, powodow kilka juz znalazlam, ale tak mi siedza jak Dodzie jej szmacianki za 129,95;);):) Za to cena za corenki kozaczki o niebo przystepniejsza, bo jedyne 19,95:)I dlatego chyba sie tak w mej glowie zagniezdzily;)
Kupiłąm dzisiaj wełenkę kids silik siwą z domieszką srebra sliczna. Wydałam aż 30 e. i myslę nadd nastepnym tworem :)
Michasiu, wiesz, pamiętasz, że czekam w kolejce :)?
Pamiętam, a kolor a wzór? Z andreą gadałam na skype i do tej pory nie dała mi adresu i szal leży.Nie mam czym zrobić zdjęć bo bym wstawia kolor.
Skontaktuję się z Tobą, sorry, że jeszcze tego nie zrobiłam.