Na wyjeździe

21 grudnia 2012 19:21
z czym problem?
21 grudnia 2012 19:23
nie wiem jak sie zarejestrowac...nie ma tam takiej opcji....i nie moge bez rejestracji wejsc do Opioekunek
21 grudnia 2012 19:24
Romana jak w temacie jestes podaj link do rejestracji
21 grudnia 2012 19:29
spikeria.pl
21 grudnia 2012 19:33
to wiem ale jak tam sie zarejestrować? o tomi chodzi
21 grudnia 2012 19:35
Tak jak podaje romana : wchodzisz na spikeria.pl , a następnie z lewej str. klikasz na : Załóż własny pokój. No i dalej powinno Ci iść gładko jak po maśle,
21 grudnia 2012 19:44
Dziewczyny,ja na walizkach i sobie myslalam,ze pojade wczesnie rano,a jade dopiero o 10.00No coz,bede duzo pozniej,ale nic i tak juz jade do rodzinkiJakbym sie nie odezwala rano,to zycze Wam Wszystkim Zdrowych,Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia i Lepszego Nowego Roku 2013.Cmok Wszystkim
21 grudnia 2012 19:47
Biedny Moduś z tymi babami. Tak to jest jak sie ma powodzenie nie ważne z jakich przyczyn.
21 grudnia 2012 19:50
Szerokiej drogi hogatka76. Tobie również życzę tradycyjnie : Pogodnych, rodzinnych Świąt oraz wszystkiego dobrego w 2013 Roku. Buziole :)
21 grudnia 2012 19:53
kochanie, wracaj na forum jak najszybciej, a w domu niech Cię spotkają same miłe niespodzianki! Wiesz, że Cię baaaaaardzo lubimy! Dla Tristanka całusków 100 za to, że zna historię Tristana i Izoldy i nie mówi, że jest obciachowa.
21 grudnia 2012 19:58
Dziewczyny, a takie pytanie z innej beczki zwłaszcza do tych które na święta zostają w DE. Czy kupujecie swoim podopiecznym prezent na wigilie. Bo babcia właśnie dała mi 50 e już jako prezent na wigilie i tak się zastanawiam czy tez nie powinnam symbolicznie czegoś kupić. A jeśli tak to może jakiś pomysł podsuniecie? Mam nadzieje ze reszta rodziny która mieszka na dole czyli (córka z mężem i 2 wnuczkami) nie oczekują ode mnie prezentów.
21 grudnia 2012 20:12
z reguły nie kupujemy prezentów. Ja raz kupiłam bo byłam u wyjątkowych osób po raz kolejny, ale drobiazgi - płyte i film na dvd, ale Ty nie musisz.
21 grudnia 2012 20:36
Ja zawse kupujje jakieś drobiazgi,bo tak chce i juz od nich tez zawsze coś dostane,tu jestem pierwszy raz na święt więc zobaczymy,ale i tak coś kupiłam.
21 grudnia 2012 21:19
Wrocilam z dyzuru... dzisiaj odeszla moja podopieczna... do domu... do domu... syn wcisnal ja nam na kilka miesiecy... gdyz sam chorowal... babunia 93.l i glucha jak pien... ale niezwykle mila... syn przyszedl dzisiaj /nauczyciel zawodu/ z trwala na glowie!!! zegnal sie z nami dlugo i serdecznie... wcisnal mi swoja wizytowke z prosba o odwiedzenie mamusi... w najblizszym czasie... pan 59l kawaler... wczesniej juz mnie wypytywal czy meza mam... cos z tego mogloby i wyniknac... gdyby nie ta trwala na wlosach...

Co sadzicie o moim wielbicielu... dodam... ze wysciskal i cmoknal mnie w policzek... /prawie mu sie udalo o moje usta zahaczyc.../ na oczach wszystkich podopiecznych i personelu...
21 grudnia 2012 21:30
Jak uważasz to za słuszne, to jej kup. Ale pamiętaj że jesteś w pracy. Jak ona Ci coś dała, to może podaruj jej też coś symbolicznego.