Na wyjeździe

21 grudnia 2012 15:40
Ja mysle ze tez jakis ladny worek znajde,taki kolorowy ,letni jak na lipiec przystalo!!!:))
21 grudnia 2012 15:42
Ja tez moge zalozyc worek, powiedzcie tylko gdzie tanio kupic.
21 grudnia 2012 16:18
..a ja chcę + 5kg
21 grudnia 2012 16:20
Moglas mowic 3mce temu, teraz za pozno!
21 grudnia 2012 16:25
Bieta, a ja tu i teraz oddam Ci nawet 10, albo i więcej, jak chcesz.
21 grudnia 2012 16:26
Dziewczyny znalazlam te spikerie, ale tam trzeba sie zarejestrować i nie wiem jak, nie widze takiej opcji...pomożeta?
21 grudnia 2012 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Co to jest ta spikeria o której ciagle mowicie?
21 grudnia 2012 17:02
sprobuj wejsc do ktoregos pokoju i wyswietli ci sie zapytanie o nic i tam powinno byc rejestracja,powoli poczytaj ja ciemna jestem a za pierwszym razem mi sie udalo to i tobie sie uda.
21 grudnia 2012 17:03
spikeria czat-trzeba tam sie zalogowac,a potem mozemy ze soba rozmawiac,slyszymy sie.po rejestracji w pole szukany pokoj wpisz-opiekunki,haslo-slowo-haslo przez l i juz jestes-ja bede ok 21ej
21 grudnia 2012 17:30
Anna77 a tam się rozmawia pisząc , czy przez słuchawki i mikrofon jak na skypie?
21 grudnia 2012 17:31
Cześć kobietki i chłopaki! Właśnie wróciłam od kołysania bachorka zwanego wnuczką, który nie kołysany budzi się co godzinę i nie daje córce i zięciowi w dzień pospać, a w nocy rozrabia i bez sztucznego jedzenia na razie tragedia... Ale nie o tym będzie mowa. Kołysząc ślicznotkę przeczytałam kilka artykułów ze świątecznej Polityki i muszę Wam powiedzieć, że warto odżałować 7zł, jak ktoś jest w kraju, bo dużo ciekawych rzeczy dają do poczytania. Dla Was mam informację, że należymy do 2 mln osób w Polsce, które mają dochody 3,7-7,1 miesięcznie, a zarabiając więcej znajdziemy się w grupie 750.000 Polaków z górnej półki, nie licząc milionerów. Popatrzcie, jak mało osób zarabia tyle pieniędzy, a przecież to nie są kokosy, biorąc pod uwagę wysokie koszty utrzymania...Zaledwie 2 miliony, co to jest przy ludności około 38 mln, prawda? to nawet nie jest 10%.
Będziecie o 21 na spikerii?
Baska, na spikerii można pisać i gada się jak na skype, no, podobnie, bo jak jedna osoba mówi, to inne muszą słuchać i po prawej stronie zgłaszasz się każdorazowo do mówienia, tam jest taka rączka narysowana, jedzie się na nią myszką.
21 grudnia 2012 19:04
Ooo to można Wasze głosiki usłyszeć. A można wpaść ??
Dopadło mnie jakieś zaziębienie. Albo wychodzi mi kosteczkami ten Nebelland, bo tutaj ciągle ciapie i ciapie. Słońce widziałam przez 2,5 miesiąca może 7 razy. Masakra !!
21 grudnia 2012 19:06
pewnie ze mozna,zrejestroj sie tam.i juz
21 grudnia 2012 19:10
bo na południe D. Mycha nie pojechałaś. Ja tam w październiku miałam słońce prawie co dzień, a w listopadzie też się zdarzało.W półbutach chodziłam czas cały, kozaki dopiero w Polsce w grudniu włożyłam.
Żal mi Modusia - złagodniał i dostał w oko, jak obrazowo pisze. Teraz się przerobi na zupełnego macho i będzie nas ciągnął po forum po podłodze za włosy....
Na spikerię wpadaj Mycha jak najbardziej!
21 grudnia 2012 19:20
nie daje rady ze spikreją...hm ciemna jestem?