25 października 2012 20:21
dzeiwczyny, nie wiem, gdzie to wkleić, ale znalazłam cos takiego na konkurencyjnym forum:):). hehheehhehe czytają nas jak widać:
ja pierdziu (12.10.25 12:34):
cytrynka1 (12.10.25 12:23):
cytrynko pokazałaś! (12.10.25 11:22):
nam wszystkim swą prawdziwą, rynsztokową twarz. Od zawsze wiedziałam, ze jestes prostaczką.
hej to Ty jesteś Grubabella z bandy różowa skarpeta? Dziewczyny na opiekunki 24 skutecznie bronią się przed Tobą, więc u nas się zamelinowałaś? Ponoć z panem Mao Tungiem czy jak mu to tam, weszłaś w kontakt i teraz szykujecie desant 5 tyś miłych Chinek aby nas wygryść!! a kysz, a kysz zarazo !!!
Ty jestes chora psychicznie, bez kitu, dorosła baba, a takie texty, porazka... Na opiekunki 24 tez trolujesz? A co masz do Chinek? Rasistka? No tego mogłam sie spodziewac. To tez sa ludzie, tez chcą zyc i pracowac, no ale takie super opiekunce, która zmienia sztele jak rekawiczki (podejrzewam, ze zana rodzina nie zaproponowała ci nigdy, zeby zostac) pracy nie odbiorą!
Matka Teresa od siedmiu bolesci, ale ona na pewno nie mowila pierdziu, a wez sobie chinke na wychowanie,malo ci chinskiego badziwia na rynku jeszcze chcesz chinczykow w naturze?Zacznij jesc zyz jazminawy z szerszeniami to ich przysmak , a tobie moze dobrze na glowe zrobi