Na wyjeździe

25 października 2012 19:45
Kasia tak tyle co Ci napisalam, ale to ja im powiedzialam za ile chce jechac. Stwierdzily, ze skoro umowa- zlecenie to nie ma problemu z ta kwota, bo przy u. o prace wyzsze koszty, wiec moglby byc problem. Tak ja mowie, ze jade na 2 miesiace, a pozniej sie zobaczy. Te co dostalam sa wszystkie nowe miejsca pracy, czyli istnieje mozliwosc "zalapania" sie na stale miejsce.
25 października 2012 19:46
No to u mnie jest tak samo, tylko ja chciałam umowę o pracę i mam 50 euro mniej:)

Tam gdzie mi pani mówiła też nowe miejsca,,,także bądźmy dobrej myśli Aniu:))
25 października 2012 20:19
Kocinek a ankietę odesłałaś wiesz tę ze zobowiązaniem?
25 października 2012 20:21
dzeiwczyny, nie wiem, gdzie to wkleić, ale znalazłam cos takiego na konkurencyjnym forum:):). hehheehhehe czytają nas jak widać:

ja pierdziu (12.10.25 12:34):

cytrynka1 (12.10.25 12:23):

cytrynko pokazałaś! (12.10.25 11:22):

nam wszystkim swą prawdziwą, rynsztokową twarz. Od zawsze wiedziałam, ze jestes prostaczką.

hej to Ty jesteś Grubabella z bandy różowa skarpeta? Dziewczyny na opiekunki 24 skutecznie bronią się przed Tobą, więc u nas się zamelinowałaś? Ponoć z panem Mao Tungiem czy jak mu to tam, weszłaś w kontakt i teraz szykujecie desant 5 tyś miłych Chinek aby nas wygryść!! a kysz, a kysz zarazo !!!

Ty jestes chora psychicznie, bez kitu, dorosła baba, a takie texty, porazka... Na opiekunki 24 tez trolujesz? A co masz do Chinek? Rasistka? No tego mogłam sie spodziewac. To tez sa ludzie, tez chcą zyc i pracowac, no ale takie super opiekunce, która zmienia sztele jak rekawiczki (podejrzewam, ze zana rodzina nie zaproponowała ci nigdy, zeby zostac) pracy nie odbiorą!

Matka Teresa od siedmiu bolesci, ale ona na pewno nie mowila pierdziu, a wez sobie chinke na wychowanie,malo ci chinskiego badziwia na rynku jeszcze chcesz chinczykow w naturze?Zacznij jesc zyz jazminawy z szerszeniami to ich przysmak , a tobie moze dobrze na glowe zrobi

25 października 2012 20:28
Alutka hehehe, kurde szkoda ze nie wiem jakie to forum, poczytalabym.

Gosia- sciagnelam z ranca program i odeslalam bez podpisu. Bo poczta dlugo i oferty bym dostalam najszybciej we wtorek, a mi na czasie zalezy.
25 października 2012 20:34
dobra, już daje kopa komputerowi.

Boże, chichram się dziś całe popołudnie, co sobie przypomnę jakiś ostatni kawałek z naszej powieści...
25 października 2012 20:37
Romana- ktory, mow nam tu zaraz!!!

Kasiu- a dlaczego chcesz umowe? Jak tam jest z urlopami? Nie siedzisz wtedy caly rok niemal w de?
25 października 2012 20:41

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5553553&start=23430

tu masz linka do tego forum:) To musi być o "tej" grubejbeli bo nie może być inaczej:)

25 października 2012 20:49
Wiesz co, bo na umowę mam składki od 1500 brutto...wiem że nie wiadomo co to będzie w naszym kraju,,,no ale wolę się zabezpieczać przed emeryturą, do której jeszcze dłłłłłłłłuuuuuuuuuugi czas przede mną:(
25 października 2012 20:59
Dzieki Alutka, bylam, czytalam i wracam natychmiast tu. Jaki tam balagan, jak niefajowo:( Trza pomyslec o tantiemach, skoro nas czytaja:) Na bank to ta "nasza".

Dzieki ci o Wielki Moderatorze, ze jestes:)
25 października 2012 21:14
boi się, nawet fotkę zmieniła hehheheehe. Zresztą co miałaby nam powiedzieć?????????

żeśmy głupie baby z prowincji????:):) Nie to co ona- lubuszanka... prawie z Zielonej Góry.... do której ma jakieś; tydzień wołami.. ale jednak! Jak ja, burak z Gubina, moge jej podskoczyć?????????:):)
25 października 2012 21:19
Klase sie ma, albo nie, bez roznicy skad kto jest. A to zwykly troll, bo niby jest opiekunka, ale nimi gardzi, niby Wlochy, a jednak Niemcy, a tam Szwajcaria. Nawiedzona jakas i ferment siac to jej jedyne zadanie.
25 października 2012 21:50
Proszę o pomoc.Otóż od kilku dni mam sticka z Aldika i chciałam się zapytać jak jest odciągany koszt za korzystanie z internetu? Za dzień czy za wykorzystane MB?Na koncie/taryfie mam tylko 4 centy i już dostaje smsy z prośba o zasilenie konta.
25 października 2012 23:28
jejku powiedzcie mi o co chodzi z ta bellą (w skrócie) bo ja tez jestem z lubuskiego -Sulechów

26 października 2012 00:28
Renato jeśli masz sticka z Aldika powinnaś najlepiej wykupić doładowanie za 15 euro na miesiąc,ładujesz wpisując kod numer na wydrukowanym kuponie,internet działa 30 dni