Na wyjeździe

03 lipca 2013 22:26
he,he dobre
03 lipca 2013 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
Aretka dzisiaj zalatwiala sprawy formalne... jutro o 6.oo rusza do Frankfutu... odezwie sie wieczorem... przekazalam jej od nas pozdrowienia...
03 lipca 2013 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
mysle ze jej sie uda zycze jej z calego serca
03 lipca 2013 23:06 / 1 osobie podoba się ten post
justa

mysle ze jej sie uda zycze jej z calego serca

Justa... wiele z nas zmuszonych jest prawie z dnia na dzien podjac decyzje wyjazdu... stad niewiedza... pierwszy wyjazd wiele uczy i czesto sie za niewiedze placi... ale moze sie jej uda bez frycowego...
03 lipca 2013 23:13 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

Justa... wiele z nas zmuszonych jest prawie z dnia na dzien podjac decyzje wyjazdu... stad niewiedza... pierwszy wyjazd wiele uczy i czesto sie za niewiedze placi... ale moze sie jej uda bez frycowego...

Oj tam,oj tam,znam 3 dziewczyny,ktore jezdza z tej firmy i sobie chwala,sama chcialam tam startowac ale ze wzgledu na syna,musze miec ubezpieczenie w Polsce,czyli przeliczajac gdybym musiala sama sobie oplacac,to wtedy bym wyszla  tak samo finansowo jak teraz,czyli gdy jestem zatrudniona w firmie polskiej,ale jesli komus nie zalezy na skladkach w pl to wtedy warto pracowac w niemieckiej,bo kaska  lepsza:)
03 lipca 2013 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
mala

Oj tam,oj tam,znam 3 dziewczyny,ktore jezdza z tej firmy i sobie chwala,sama chcialam tam startowac ale ze wzgledu na syna,musze miec ubezpieczenie w Polsce,czyli przeliczajac gdybym musiala sama sobie oplacac,to wtedy bym wyszla  tak samo finansowo jak teraz,czyli gdy jestem zatrudniona w firmie polskiej,ale jesli komus nie zalezy na skladkach w pl to wtedy warto pracowac w niemieckiej,bo kaska  lepsza:)

mala... nie chodzilo mi z jakiej firmy jedzie... tylko do jakiej rodziny sie dostanie...
03 lipca 2013 23:26
kika1

mala... nie chodzilo mi z jakiej firmy jedzie... tylko do jakiej rodziny sie dostanie...

:)przepraszam,nie doczytalam:)moj blad:)cosik mam zero koncentracji:)4 dzien mija i nie moge zaklimatyzowac sie tym razem w de,sama nie wiem czy przez to,ze lato i wakacje czy jak?:)a tutaj czlowiek zamiast na wczasy to zapierniczac:)musi......:)
03 lipca 2013 23:30
mala

:)przepraszam,nie doczytalam:)moj blad:)cosik mam zero koncentracji:)4 dzien mija i nie moge zaklimatyzowac sie tym razem w de,sama nie wiem czy przez to,ze lato i wakacje czy jak?:)a tutaj czlowiek zamiast na wczasy to zapierniczac:)musi......:)

napisz malenka... w jakiej rodzinie jestes... moze pisalas ale ja sie na Twoje pisanie nie zalapalam:)
03 lipca 2013 23:36 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

Aretka dzisiaj zalatwiala sprawy formalne... jutro o 6.oo rusza do Frankfutu... odezwie sie wieczorem... przekazalam jej od nas pozdrowienia...

Napewno jej sie uda ,tak jak i Skarlet popracuje troche i dostanie wiecej wazne ze dziwczyna ma spokuj :)))))))))) spokojnej nocy wszyskim zycze niekturym urlop szybko sie skonczył chyba ze sie myle ale wazne ze kazdy jest zadowolony Dobranoc karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki hihihihiDOBRANOC:))))))))))))))))))))))))))))))))))
03 lipca 2013 23:42 / 2 osobom podoba się ten post
kika1

napisz malenka... w jakiej rodzinie jestes... moze pisalas ale ja sie na Twoje pisanie nie zalapalam:)

Oj:)ja juz stara"wyzeraczka"haha jestem jesli chodzi o wyjazdy:)wrocilam po raz drugi w to samo miejsce po urlopie a po zmianie firmy jest to caly czas jedna i ta sama rodzina oczywiscie,pewnie,ze pisalam,zaliczylam tutaj"pierwsza smierc"podopiecznej itd,rodzina ok,to wlasnie po ich telefonach do firmy w pewnym sensie nie moglam odmowic powrotu i stwierdzam po raz kolejny,ze powroty to jednak nie dla mnie,nudzi mnie to,nowe miejsce to nowe doswiadczenia,nowi ludzie,okolica itd czyli ciekawiej,polowa pobytu biegnie na poznawaniu wszystkiego i tak nie dluzy sie:)
04 lipca 2013 06:03 / 2 osobom podoba się ten post
Witam dziewczyny u mnie już słoneczko mimo wczesnej pory,mówiłam że w domku odeśpię,hi,hi i odsypiam same widzicie jak,wczoraj sprawy urodowe,dziś urzędowe trzeba pozałatwiać,miłego dzionka.
04 lipca 2013 06:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim zapracowanym,odpoczywajacym i nudzacym sie.Poranek przywital mnie ladnymi chmurami na niebie ale ja taka pogode lubie,poprostu samopoczucie super.Jestem wyspana i po kawce, moja Pani bardzo dobrze spi nie wstaje w nocy, ale mnie to troche pracy kosztowalo.Teraz ma do mnie zaufanie i jest o wiele lzej.Wracam tu jak do wlasnego domu.Milego spokojnego dnia dla wszystkich.
04 lipca 2013 07:24
Dzien dobry mimo pochmurnego nieba..pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życze miłego dnia..!!!
04 lipca 2013 09:08
Witam wszystkie opiekunki i miłego dzionka życze.Scharlet Pewnie już nie dowiesz sie o co poszło zmienniczce ale co jej nie odpowiadało może Tobie odpowiadac.Ja przyjechałam w nowe miejsce 2tyg.temu.Tutaj dowiedziałam się od zmienniczki,że jestem 11ta w ciagu 14tu m-cy a moja to trzecia agencja.Z perspektywy tych 2tyg.nie wiem gdzie tu pies pogrzebany.Frau mieszka sama w domu,choruje na parkinsona,mąż po wylewie jest w altenheimie.Wstaje póżno po 9tej rano,sama robi poranną toaletę,jemy śniadanie,trzy razy w tyg.jeżdzimy do terapeuty,dwa razy lub raz do męża.Mam do dyspozycji auto,swój pokój z telewizorem 4ry polskie programy,łazienkę,internet oraz włączony na polskę telefon.Na zakupach też się nie oszczędza,pani dużo czyta,noce przespane,sama robi też wieczorną toalete.Więc dlaczego żadna z pań nie zagrzała tu miejsca nie wiem.
04 lipca 2013 09:23
Wie moze ktos , co sie z Mycha stalo? Przeciez nie wpadla w jakas pulapke? Slowka jedne i drugie czekaja