Jak długo firma może szukać opiekunki do zmiany?

27 października 2014 08:53 / 1 osobie podoba się ten post
ulencja

no i przez Szanownego Moderatora nie dostałam namiarów na tą firmę :(

A w czym ja przeszkadzam szanowna Ulencjo Tobie w lekturze działu z opiniami? Moderator

Ulencjo, napisałam w opiniach o firmach przecież, z jaką firmą współpracowałam i o której mówiłam w swoich postach.
27 października 2014 08:53
ulencja

no i przez Szanownego Moderatora nie dostałam namiarów na tą firmę :(

A w czym ja przeszkadzam szanowna Ulencjo Tobie w lekturze działu z opiniami? Moderator

no już dobrze, dowiedziałam się co trzeba, przepraszam i uciekam :*
27 października 2014 09:19 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

No coś podobnego , Moderatorze drogi, chyba to lekka przesada podejrzewac mnie o jakies zatrudnianie, naganianie itd..... Forum moim zdaniem jest po to, żeby się wymieniać doswiadczeniami w tej pracy, a także opiniami o firmach w których się pracowało. Fakt, że znam się na prawie pracy, nie znaczy, że prowadze agencję zatrudnienia! Pracuję jako opiekunka, ale w przeszłosci prowadziłam kilka sklepów. Nawet nie jest mi przykro, jestem wściekła, że dostają mi się takie epitety. Oczywiście polecę firmę w której pracowałam w opiniach o firmach i nikt mi tego nie zabroni, bo do tego te wątki służą. Chyba coś się komuś pomyliło, ja nie jestem małą dziewczynką, która mozna skarcić według swojego widzimisię. Nikomu na tym forum nie ublizyłam, nikomu nie zrobiłam żadnej krzywdy i moje posty nie stoja w sprzeczności z regulaminem tego forum. Oczywiscie wcale nie będę zdziwiona, jesli ten post nagle zniknie. Brak słów po prostu!!!!

Nie odwracaj kota ogonem. Usunąłem Twoje posty w których sugerowałaś, że dasz namiary na agencję w której pracujesz. Oczywiście to moje "widzimisię". Moderator

W której pracowałam kiedyś Moderatorze, tak było napisane, kiedyś, i nic nie sugerowałam, to koleżanki poprosiły o nazwę tej firmy, więc podałam w opiniach o firmach. Tyle w temacie!
27 października 2014 14:20 / 1 osobie podoba się ten post
Ja się dzisiaj dowiedziałam że firma potrzebuje 2 tyg.na znalezienie zmienniczki,mam dosyć tego miejsca,na moje miejsce ma przyjechać Pan bo babcia ma problem z kobietami traktuje je jak drugi gatunek.
27 października 2014 14:21
kasiachodziez

Ja się dzisiaj dowiedziałam że firma potrzebuje 2 tyg.na znalezienie zmienniczki,mam dosyć tego miejsca,na moje miejsce ma przyjechać Pan bo babcia ma problem z kobietami traktuje je jak drugi gatunek.

a nie mieli jej do Heimu oddac
27 października 2014 14:22
magdalena_k

a nie mieli jej do Heimu oddac

Odwidziało im się po obliczeniu kosztów......
Panowie miejsce pracy na was czeka.....
27 października 2014 14:23
kasiachodziez

wspolczuje ......naprawde
27 października 2014 16:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

No to mamy branie ha ha Tylko my jestesmy drodzy hihi Wiec spytaj babcie czy ja na to stac ha ha
27 października 2014 16:22 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

No to mamy branie ha ha Tylko my jestesmy drodzy hihi Wiec spytaj babcie czy ja na to stac ha ha

będe brała udział w castingu na opiekuna dla babci:)))))))))) ale fucha mi się trafiła,szkoda że to nie dla mnie :(((

27 października 2014 16:22 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

No myślę Orim, że na Ciebie na pewno nie.
27 października 2014 16:24 / 5 osobom podoba się ten post
amelka

No myślę Orim, że na Ciebie na pewno nie.

Orim to napewno nie bo on by zaraz babcie ratował :)) a rodzina zabroniła karetek ma już umrzeć.......
27 października 2014 16:42 / 3 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Orim to napewno nie bo on by zaraz babcie ratował :)) a rodzina zabroniła karetek ma już umrzeć.......

Nie ma jak to w zaciszu domowego ciepla ,z rodzina ha ha
27 października 2014 17:28 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

No to miałaś szczęście - moje chorobowe wynosiło 282 zł, bo w PL przechodzimy na 1/4 etatu i taką kwotę dostawałam. :-(

Ja w Polsce na nic innego nie przechodzę tzn żadne 1/4 etatu, jest normalna umowao pracę, ale tylko na czas wyjazdu, przy czym można pracować tylko 6 m-cy w roku. Jak się chce być cały czas ubezpieczonym, to trzeba się w tych wolnych m-cach zarejestrować w BP albo jak ktoś ma możliwość w KRUS
27 października 2014 17:33
salazar

Doda parę razy pisała na forum, że pracuje teraz na własnej działalności. Niefajnie jest rzucać oskarżenia na podstawie niczym nie popartej podejrzliwości :).

Nie fajnie jest pisać bzdury jak teraz Ty. Moderator

Drogi Moderatorze! Ja jestem jeszcze komputerowym przedszkolakiem i nie wiem za bardzo o co Tobie chodzi.... Jeżeli coś zdublowałam (ale naprawdę nie wiem jak...) to przypadkowo.... postaram się (?) już tego nie robić...(chyba...) :))
27 października 2014 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

będe brała udział w castingu na opiekuna dla babci:)))))))))) ale fucha mi się trafiła,szkoda że to nie dla mnie :(((

a tam nie dla ciebie ha ha Tak wybieraj aby ci pasowal a pozniej bedziesz sztele z tydzien przekazywala ha ha