no i przez Szanownego Moderatora nie dostałam namiarów na tą firmę :(
A w czym ja przeszkadzam szanowna Ulencjo Tobie w lekturze działu z opiniami? Moderator
A w czym ja przeszkadzam szanowna Ulencjo Tobie w lekturze działu z opiniami? Moderator
No coś podobnego , Moderatorze drogi, chyba to lekka przesada podejrzewac mnie o jakies zatrudnianie, naganianie itd..... Forum moim zdaniem jest po to, żeby się wymieniać doswiadczeniami w tej pracy, a także opiniami o firmach w których się pracowało. Fakt, że znam się na prawie pracy, nie znaczy, że prowadze agencję zatrudnienia! Pracuję jako opiekunka, ale w przeszłosci prowadziłam kilka sklepów. Nawet nie jest mi przykro, jestem wściekła, że dostają mi się takie epitety. Oczywiście polecę firmę w której pracowałam w opiniach o firmach i nikt mi tego nie zabroni, bo do tego te wątki służą. Chyba coś się komuś pomyliło, ja nie jestem małą dziewczynką, która mozna skarcić według swojego widzimisię. Nikomu na tym forum nie ublizyłam, nikomu nie zrobiłam żadnej krzywdy i moje posty nie stoja w sprzeczności z regulaminem tego forum. Oczywiscie wcale nie będę zdziwiona, jesli ten post nagle zniknie. Brak słów po prostu!!!!
Nie odwracaj kota ogonem. Usunąłem Twoje posty w których sugerowałaś, że dasz namiary na agencję w której pracujesz. Oczywiście to moje "widzimisię". Moderator
Ja się dzisiaj dowiedziałam że firma potrzebuje 2 tyg.na znalezienie zmienniczki,mam dosyć tego miejsca,na moje miejsce ma przyjechać Pan bo babcia ma problem z kobietami traktuje je jak drugi gatunek.
a nie mieli jej do Heimu oddac
Odwidziało im się po obliczeniu kosztów......
Panowie miejsce pracy na was czeka.....
Odwidziało im się po obliczeniu kosztów......
Panowie miejsce pracy na was czeka.....
No to mamy branie ha ha Tylko my jestesmy drodzy hihi Wiec spytaj babcie czy ja na to stac ha ha
No to mamy branie ha ha Tylko my jestesmy drodzy hihi Wiec spytaj babcie czy ja na to stac ha ha
No myślę Orim, że na Ciebie na pewno nie.
Orim to napewno nie bo on by zaraz babcie ratował :)) a rodzina zabroniła karetek ma już umrzeć.......
No to miałaś szczęście - moje chorobowe wynosiło 282 zł, bo w PL przechodzimy na 1/4 etatu i taką kwotę dostawałam. :-(
Doda parę razy pisała na forum, że pracuje teraz na własnej działalności. Niefajnie jest rzucać oskarżenia na podstawie niczym nie popartej podejrzliwości :).
Nie fajnie jest pisać bzdury jak teraz Ty. Moderator
będe brała udział w castingu na opiekuna dla babci:)))))))))) ale fucha mi się trafiła,szkoda że to nie dla mnie :(((