To oglądam za granicą 1

15 marca 2014 19:53
Wlasnie ogladalam reportaz o tych dwoch siostrach na RTL :)  Blizniaczki, juz zawsze byly do siebie podobne , ale koniecznie chcialy byc IDENTYCZNE, wiec poddaly sie wieluuu operacjom plastycznym :))))   Dla mnie mimo  >identycznosci<  ta pierwsza jest nieco ladniejsza .... .  Anna & Lucy z Australli :)
15 marca 2014 19:55
Athenka

Wlasnie ogladalam reportaz o tych dwoch siostrach na RTL :)  Blizniaczki, juz zawsze byly do siebie podobne , ale koniecznie chcialy byc IDENTYCZNE, wiec poddaly sie wieluuu operacjom plastycznym :))))   Dla mnie mimo  >identycznosci<  ta pierwsza jest nieco ladniejsza .... .  Anna & Lucy z Australli :)

he he jedna ma wiekszy biust,ktora?
15 marca 2014 20:04
Mleczko nie wiem :D Chyba ta druga :))) Albo inny stanik - chociaz podlug ich zyciowego motta stanik tez powinnien byc taki sam :)))

Acha dodam ze siostry dziela sie wszystkim . Lozkiem,ubraniami, autem, chlopakiem ...
16 marca 2014 18:33
jowitaliber

mam wykupione konto na weeb.tv ale nie mogę tam znależć tvn

Jowita u mnie już działają wszystkie programy na weeb tv a jak jest u ciebie?
16 marca 2014 18:52
kasiachodziez

Jowita u mnie już działają wszystkie programy na weeb tv a jak jest u ciebie?

nie nie mam polsatu i tvn a co zrobiłaś
16 marca 2014 18:56
jowitaliber

nie nie mam polsatu i tvn a co zrobiłaś

nic nie zrobiłam napisałam do działu technicznego i odpisali że po ok 2tyg,po załadowaniu premium powinny być wszystkie programy-i u mnie już są właśnie oglądamy polsat.Jak masz konto premium spróbój się zalogować ja to robiłam codziennie aż do skutku:)
16 marca 2014 19:07
kasiachodziez

nic nie zrobiłam napisałam do działu technicznego i odpisali że po ok 2tyg,po załadowaniu premium powinny być wszystkie programy-i u mnie już są właśnie oglądamy polsat.Jak masz konto premium spróbój się zalogować ja to robiłam codziennie aż do skutku:)

ja cały czas jestem zalogowana i nie mam a już od 1 03 mam premium
16 marca 2014 19:10
jowitaliber

ja cały czas jestem zalogowana i nie mam a już od 1 03 mam premium

To nie wiem dlaczego u mnie dopiero od teraz działa a też ładowałam 1.03 może zaraz u ciebie będzie działać.Może spróbój się jeszcz raz zalogować.
16 marca 2014 19:13
kasiachodziez

To nie wiem dlaczego u mnie dopiero od teraz działa a też ładowałam 1.03 może zaraz u ciebie będzie działać.Może spróbój się jeszcz raz zalogować.

próbowałam i nic :(
16 marca 2014 20:30
Dzisiaj oczywiscie >TATORT< .
17 marca 2014 07:09
Ja jestem zalogowana od 2 tygodni ale tez nie mam ani polsatu,ani tvn,
23 marca 2014 09:44
Zaczął się już drugi sezon Hannibala.
23 marca 2014 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
Do 2-j w nocy oglądałam :Breaking bed" i niestety skończyłam wszystkie sezony...Właśnie przymierzam sie do "Hanibala".
23 marca 2014 11:51
A ja niestety nie oglądam nic co lubię w DE :(
Za to w Polsce nadrabiam: House of cards (jest już 2gi sezon - polecam!!!), Żonę idealną, Magiel Towarzyski, Chirurgów, Układy, Położne (ten serial BBC).
Obejrzałam właśnie "Wilk z Wall Streat", szukam Kamerdynera.
:)
23 marca 2014 11:55 / 1 osobie podoba się ten post
Ja co sobotę muszę z moją pdp te bzdune programy do późna oglądać,sama boi się siedziec i co 15 min.kibelek.A ja oczy na zapałki i siedzę jak ten osioł!!!