No ja właśnie biorę się za malowanie paznokci i w tym czasie sobie ten film obejrzę.
No ja właśnie biorę się za malowanie paznokci i w tym czasie sobie ten film obejrzę.
Zazdraszczam zajęcia :)
Czy to "gwara czy dialekt "???.Moze cos nowego?:):) Ciekawa jestem .:)
To ta sama polszczyzna co "ser kozi jest z kozy" he,he
Czy to "gwara czy dialekt "???.Moze cos nowego?:):) Ciekawa jestem .:)
Wichurra, obejrzałam, dzięki za linka :).
Ciekawa jestem Twojego zdania, bo ja mam mieszane uczucia..
Powiem tak - ten film nie zachęcił by mnie za bardzo do zobaczenia Warszawy.
Zwłaszcza to ostatnie zdanie, że Warszawa może nie jest piękna, ale coś tam.
Taki nijaki był.
Może ja porównuję z niedawnym programem o Krakowie, który o wiele bardziej mi się podobał.
Może ja porównuję z niedawnym programem o Krakowie, który o wiele bardziej mi się podobał.
To tm samym porównujesz Kraków z Warszawą:( w Krakowie marny reżyser zrobi świetny program, sam się właściwie kręci, a odkryć Warszawę:)
To tm samym porównujesz Kraków z Warszawą:( w Krakowie marny reżyser zrobi świetny program, sam się właściwie kręci, a odkryć Warszawę:)
tu sie podepnę-meila czytałaś?
Za granicą Niemiec oglądam programy :polityka (Ukraina) i jak synek mojej córki jest w domu ....Mini-Mini i jeszcze muszę śmiać się w odpowiednich momentach . Za to dziś , jakoś tak ok. 16-ej będę oglądała "loty narciarskie " i tu mi nikt nie podskoczy , p i l o t a nie oddam , schowam do kosza z brudną bielizną albo gdziekolwiek indziej , ale nie dam sobie go odebrać !!!!!!...:-)))))))