Wieczorne rozmowy opiekunek i nie tylko

28 grudnia 2014 07:38 / 3 osobom podoba się ten post
ano widzisz Impalo, zacznij tylko skwierczeć, zaraz ciocia dobra rada ci pomoże, ba spróbuj się przeciwstawić, to po ciotce, ja tam jestem tego zdania, skoro siedzisz na stelli czyli jest ok, mnie jak nie odpowiadało to zjechałam, ba nie czekałam końca umowy, zapłacili za te dni co byłam i po krzyku
28 grudnia 2014 07:40 / 1 osobie podoba się ten post
Z tobą Agamor też bym się chętnie napiła.:))))
28 grudnia 2014 07:48
Impala

no witaj w klubieeeeeee ::))))))))))))
ja niestety mam trochę daleko :(
z Warmii jestem :)
a co czytam tutaj to wiecznie południowa Polska i zawsze byłam zdania że to jest Polska A  a my B
i nie myliłam się, już wiem skąd ta kasa, z OPIEKUNOWA, jeżdżą i zarabiaja a potem u siebie wydają DDDDDDD
28 grudnia 2014 08:00 / 1 osobie podoba się ten post
Moja teoria jest jeszcze inna.Nie tylko jest Polska A i B.Uważam,że jest jeszcze Polska C-a znajduje się ona dokładnie w moim miejscu zamieszkania.
Warmia i Mazury to ten kawałek naszego kraju,gdzie jeszcze nigdy nie byłam.

Trudno nam będzie razem się napić chyba,ale jako bywalec zagranicznych niemieckich hoteli proponuje jakiś polski ,przydrożny zajazd przy granicy-i powrót do domu z opóżnieniem.:))))A torbiszcza niech jadą same do domu.:)))
28 grudnia 2014 08:05 / 3 osobom podoba się ten post
Impala

Już Cię miałam opitolić , że w " nocnych " z rańca popisujesz , alem się milo rozczarowała ! ....Pisz , pisz , mądre słowa piszesz -:)..... już nie raz , nie dwa czytałam , że np. któraś z dziewczyn miała zły dzień , popstrykała się z manem , wylała swoje emocje na " papier " , bo chciała się po babsku , zwyczajnie wygadać ......natychmiast ukazywały się rady , jedne dobre a drugie jeszcze lepsze : " zrób tak i tak , bo to co ja wiem to jest najlepsze ! "....... nie pamiętam dokładnie , ale naszą Barbarelkę ( chyba ) to prawie do rozwodu namawiano ! a ona chciała tylko trochę żółci z siebie upuścić .... Dlatego , mimo sympatii do wszystkich użytkowników forum , nie za bardzo lubię pisać o sprawach rodzinnych ......a tak by się czasem chciało wygadać , wyżalić , ale po co ? chyba tylko po to , żeby ktoś , kto wie lepiej co dla nas jest dobre pojeżdził sobie po naszych bliskich .....Rodzina to dla mnie świętość .....Pożartować sobie ? proszę bardzo , ale ze mnie , bo jak za dużo to sama się obronię -:))))))
28 grudnia 2014 08:06 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Moja teoria jest jeszcze inna.Nie tylko jest Polska A i B.Uważam,że jest jeszcze Polska C-a znajduje się ona dokładnie w moim miejscu zamieszkania.
Warmia i Mazury to ten kawałek naszego kraju,gdzie jeszcze nigdy nie byłam.

Trudno nam będzie razem się napić chyba,ale jako bywalec zagranicznych niemieckich hoteli proponuje jakiś polski ,przydrożny zajazd przy granicy-i powrót do domu z opóżnieniem.:))))A torbiszcza niech jadą same do domu.:)))

gute Idee!!!!!
ania52 się wyhylała, że mieszka blisko granicy i ma mieszkanie!!!!
tak więc nis straconego :))))
a dziewczyna pewnie się uciesz, że ją odwiedzimy DDDD

28 grudnia 2014 08:10 / 1 osobie podoba się ten post
Ciekawe,czy nam adresa zapoda.Może o wypożyczonego zazdrosna być.:))))
Ona zna tylko nasze pisanie,nie wie biedna,jakie z nas laski som!(tylko się nie wyłamuj,żes pokraczna):))))
Ciekawe co napisze jak się obrobi.

Ja to mam luzik minimum do 9-jak sądzę.Temu piszę sobie tyle.
28 grudnia 2014 08:12 / 1 osobie podoba się ten post
oprócz braku ręki wszystko ok
28 grudnia 2014 09:11 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Ciekawe,czy nam adresa zapoda.Może o wypożyczonego zazdrosna być.:))))
Ona zna tylko nasze pisanie,nie wie biedna,jakie z nas laski som!(tylko się nie wyłamuj,żes pokraczna):))))
Ciekawe co napisze jak się obrobi.

Ja to mam luzik minimum do 9-jak sądzę.Temu piszę sobie tyle.

o ty ...w innym topiku mnie okreslasz.pewno zem zazdrosna o wypozyczonego jestem.a jak ktoras  z was wypozyczy go ode mnie?na okres wizytacji skloce sie z nim i do domu pogonie....
28 grudnia 2014 09:26 / 2 osobom podoba się ten post
W żadnym wypadku tego nie rob!
Jam nie pazerna,bo swojego z odzysku mam,Agamor jako kaleka bez ręki może mu odrażającą być-a jak ty nie zazdrosna jesteś,to co se jęzor strzepić będziesz po próżnicy?
No chyba że przepraszać się lubisz.
28 grudnia 2014 09:27
Impala

W żadnym wypadku tego nie rob!
Jam nie pazerna,bo swojego z odzysku mam,Agamor jako kaleka bez ręki może mu odrażającą być-a jak ty nie zazdrosna jesteś,to co se jęzor strzepić będziesz po próżnicy?
No chyba że przepraszać się lubisz.

was pewna jestem,a co z reszta?a zazdrosnam okrutnie...no i przepraszac sie lubie fest
28 grudnia 2014 09:30
ania52

was pewna jestem,a co z reszta?a zazdrosnam okrutnie...no i przepraszac sie lubie fest

oooo na mnie sie nie pożywisz!, ja jestem z Polski B, a tam bieda okrutna, Impala z Polski C
matko żem się wygadała teraz nas nie zaprosi.....
jak ma obskakiwac dziadostwo......
28 grudnia 2014 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

oooo na mnie sie nie pożywisz!, ja jestem z Polski B, a tam bieda okrutna, Impala z Polski C
matko żem się wygadała teraz nas nie zaprosi.....
jak ma obskakiwac dziadostwo......

a ja z jakiej literowo Polski jestem?nie ogarniam....a dziadostwo to w de obskakuje,my Polacy to same damy i rycerze sa...
28 grudnia 2014 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

a ja z jakiej literowo Polski jestem?nie ogarniam....a dziadostwo to w de obskakuje,my Polacy to same damy i rycerze sa...

no i popatrz ania52 wywalili nas, to znak jakiś...
28 grudnia 2014 10:00 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

no i popatrz ania52 wywalili nas, to znak jakiś...

chyba do na wyjezdzie tra pojsc...a moze Modi rozczarowany,zesmy go na impreze nie zaprosili