Nasze hobby #1

04 czerwca 2015 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

a ja wiem a ja wiem :-) ale nie powiem bo zostałam "dobrze opłacona" za milczenie :)))))

tylko sie odezwij to rozwod,.zobaczysz 
04 czerwca 2015 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

hmmm Kasia , ja też wiem :) ale kurna opłacona nie zostałam :)))i co teraz z tym fantem zrobić :)))))))

Ona tez nie tylko cudaczy
04 czerwca 2015 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

hmmm Kasia , ja też wiem :) ale kurna opłacona nie zostałam :)))i co teraz z tym fantem zrobić :)))))))

udaj się do tej Pani i powiedz co o tym myślisz :))))))) wszystko ma swoją cenę a tajemnice opiekunki to cennik przewiduje w euro :))) Powodzenia
04 czerwca 2015 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

tylko sie odezwij to rozwod,.zobaczysz :milosc1:

to już trzeci w tym tygodniu a to dopiero czwartek
05 czerwca 2015 17:38 / 3 osobom podoba się ten post
Ja fotografuje róże  w odstepach jednodniowych.Jest tu ich sporo.Czerone,bordowe i dwukolorowe.Sa piękne i pachnące
01 sierpnia 2015 10:25 / 3 osobom podoba się ten post
W końcu i ja mogę pochwalić się jakąś robótką ręczną:) Takie oto pompony wczoraj zrobiłam i jestem z siebie bardzo dumna:) Bo ja nie jestem z tych manualnie uzdolnionych. 
01 sierpnia 2015 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
no piękne :))
brawo
01 sierpnia 2015 12:19 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

W końcu i ja mogę pochwalić się jakąś robótką ręczną:) Takie oto pompony wczoraj zrobiłam i jestem z siebie bardzo dumna:) Bo ja nie jestem z tych manualnie uzdolnionych. 

To teraz zapodaj jak to robiłaś.Widzę,że konkurencja rosnie dla potentatów od pomponów*Sliczne, a jakie kolory
01 sierpnia 2015 15:00 / 6 osobom podoba się ten post

To i ja sie pochwale :) teraz haftuje w wlonym czasie...jak mnie wezmie wena na robotki reczne robie co sie da :D
01 sierpnia 2015 15:19
Alfiva

:zawstydzony: To i ja sie pochwale :) teraz haftuje w wlonym czasie...jak mnie wezmie wena na robotki reczne robie co sie da :D

Fajne,tez mam kilka umieszczonych w tym topiku,tylko to jeszcze nie hobby,ale z nudów.
09 września 2015 21:27 / 4 osobom podoba się ten post
Tak mi mija czas wieczoramy
09 września 2015 21:29 / 5 osobom podoba się ten post
Druty czekają, koraliki mnie otumaniły
09 września 2015 21:55 / 3 osobom podoba się ten post
No ładne rzeczy robisz. Mnie też koraliki otumaniły, tylko troszkę inne i robię z nich różańce.
16 września 2015 18:39
https://www.youtube.com/channel/UCgyCu0x2GH-NanJgbABdFlQ
Rewelacyjnie kobieta tlumaczy ale ...ja, nie w tej kolejce stalam ....Niby proste...ale jak z kosmosu....
ps.Probowalam "sto razy edytuj" nic z tego.Mozna wkleic ,otwiera sie .
16 września 2015 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

No ładne rzeczy robisz. Mnie też koraliki otumaniły, tylko troszkę inne i robię z nich różańce.:modlitwa: