Madziu taka zmienniczka jak Ty to istny skarb ! :przytul aniola:
Madziu taka zmienniczka jak Ty to istny skarb ! :przytul aniola:
ta jest:-)tyl zrobi Dorotka......................czyli go nie bedzie
:tanczy:
Magdalenko- idzie lato ,pamietaj :) topless tez nie jest zły :-)
czekaj czekaj kochana moja ale topless to przod a nie tyl............. ty juz nie kombinuj bierz sie za szydelko bo trza tyl dorobic :)
Madziu ,Ty wiesz ,ze szydełko to czarna magia dla mnie ,więc juz zostanę przy linkach do ulubionych robótek :przytul aniola:
no tak co zrobic................wysle ci jeszcze pare linkow popatrzysz sobie hahahah :)
no tak co zrobic................wysle ci jeszcze pare linkow popatrzysz sobie hahahah :)
Magda, czy możesz do mnie napisać? mail w profilu - musisz mnie zaprosić do znajomych, aby go zobaczyć.
Dzięki :-)
Prześliczny :) Ty to masz talent w łapach:)))))
no to specjalnie dla Ciebie skoro tak sie domagasz i namawiasz mnie przez skypa :):taniec2:.....
.
Madzia , w związku z tym, iż jestem dobrze wychowaną dziewczynką , musiałam się zalogować , polubić i napisać ten króciutki komentarz:)))))))
Powtórzę się : Sweterek śliczny a na właścicielce prezentował się jeszcze lepiej:)
no musialam sie poskarzyc ze mnei namawiasz do chwalenia sie gdzie juz chyba wszyscy na forum maja dosyc ogladania moich sweterkow........... ale nie bede sie chwalic i nie pwoeim nad czym teraz ,,pracuje,,
a ja wiem a ja wiem :-) ale nie powiem bo zostałam "dobrze opłacona" za milczenie :)))))