Nasze hobby #1

15 maja 2015 09:09
BaskaS

Madziu taka zmienniczka jak Ty to istny skarb ! :przytul aniola:

no to juz sie musisz Lilki zaoytac czy a taki skarb jestem :)
15 maja 2015 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

ta jest:-)tyl zrobi Dorotka......................czyli go nie bedzie

Magdalenko- idzie lato ,pamietaj :) topless tez nie jest zły
15 maja 2015 14:09 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

:tanczy:
              Magdalenko- idzie lato ,pamietaj :) topless tez nie jest zły :-)

czekaj czekaj kochana moja ale topless to przod a nie tyl............. ty juz nie kombinuj bierz sie za szydelko bo trza tyl dorobic :)
16 maja 2015 15:42 / 2 osobom podoba się ten post

skończone dla Lili
17 maja 2015 07:53
magdalena_k

czekaj czekaj kochana moja ale topless to przod a nie tyl............. ty juz nie kombinuj bierz sie za szydelko bo trza tyl dorobic :)

Madziu ,Ty wiesz ,ze szydełko to czarna magia dla mnie ,więc juz zostanę przy linkach do ulubionych robótek
17 maja 2015 08:35 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

Madziu ,Ty wiesz ,ze szydełko to czarna magia dla mnie ,więc juz zostanę przy linkach do ulubionych robótek :przytul aniola:

no tak co zrobic................wysle ci jeszcze pare linkow popatrzysz sobie hahahah :)
17 maja 2015 10:08 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

no tak co zrobic................wysle ci jeszcze pare linkow popatrzysz sobie hahahah :)

Dokładnie
01 czerwca 2015 10:22 / 3 osobom podoba się ten post

ostatnie wykonane przezemnie bluzki i sweterki
01 czerwca 2015 10:24
magdalena_k

Magda, czy możesz do mnie napisać? mail w profilu - musisz mnie zaprosić do znajomych, aby go zobaczyć.
Dzięki 
01 czerwca 2015 10:47
Gabrysia

Magda, czy możesz do mnie napisać? mail w profilu - musisz mnie zaprosić do znajomych, aby go zobaczyć.
Dzięki :-)

pewnie ze juz:)
04 czerwca 2015 17:17 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Prześliczny :) Ty to masz talent w łapach:)))))

no to specjalnie dla Ciebie skoro tak sie domagasz  i namawiasz mnie przez skypa :).....

.
04 czerwca 2015 18:33 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

no to specjalnie dla Ciebie skoro tak sie domagasz  i namawiasz mnie przez skypa :):taniec2:.....

.

Madzia , w związku z tym, iż jestem dobrze wychowaną dziewczynką , musiałam się zalogować , polubić i napisać ten króciutki komentarz:)))))))

Powtórzę się : Sweterek śliczny a na właścicielce prezentował się jeszcze lepiej:)
04 czerwca 2015 19:01
nesca_nebesca

Madzia , w związku z tym, iż jestem dobrze wychowaną dziewczynką , musiałam się zalogować , polubić i napisać ten króciutki komentarz:)))))))

Powtórzę się : Sweterek śliczny a na właścicielce prezentował się jeszcze lepiej:)

no musialam sie poskarzyc ze mnei namawiasz do chwalenia sie gdzie juz chyba wszyscy na forum maja dosyc ogladania moich sweterkow........... ale nie bede sie chwalic i nie pwoeim nad czym teraz ,,pracuje,,
04 czerwca 2015 19:08
magdalena_k

no musialam sie poskarzyc ze mnei namawiasz do chwalenia sie gdzie juz chyba wszyscy na forum maja dosyc ogladania moich sweterkow........... ale nie bede sie chwalic i nie pwoeim nad czym teraz ,,pracuje,,

a ja wiem a ja wiem ale nie powiem bo zostałam "dobrze opłacona" za milczenie :)))))
04 czerwca 2015 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

a ja wiem a ja wiem :-) ale nie powiem bo zostałam "dobrze opłacona" za milczenie :)))))

hmmm Kasia , ja też wiem :) ale kurna opłacona nie zostałam :)))i co teraz z tym fantem zrobić :)))))))