Nasze hobby #1

03 maja 2015 17:08
Lawenda

Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia pieknego sweterka wykonanego przez magdalenę_k.
Niestety nie na mnie, ale tak chwilowo musi być.
Voila.

I drugie ujęcie:

ja myslalam ze Ty w nim bedziesz............tak to ja widzialam .......:((((((((((((((((
03 maja 2015 21:18 / 6 osobom podoba się ten post
Zbyt gęsty )
06 maja 2015 16:58 / 4 osobom podoba się ten post

przyszedl czas i dla mojej Liluni ....sweterek.....
07 maja 2015 09:50 / 3 osobom podoba się ten post
i gotowe :)))))))))))))))))))))))))))
12 maja 2015 17:10 / 6 osobom podoba się ten post
nastepny sweterek mam nadzieje ze ucieszy osobe do ktorej ma trafic............. a teraz zabieram sie za bluzke dla zmienniczki :))))))))
12 maja 2015 18:54
Magdalena K zdominowała nasze hobby :)
Odkryła szydełko i swój dar do czarowania nim (szydełkiem ) Brawo Madzia .
Aha Madzia ,wyślę Ci linka na moje kapciuszki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
12 maja 2015 18:56 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

Magdalena K zdominowała nasze hobby :)
Odkryła szydełko i swój dar do czarowania nim (szydełkiem ) Brawo Madzia .
Aha Madzia ,wyślę Ci linka na moje kapciuszki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dorcia udusze cie kochana..........moga byc różowe???
12 maja 2015 19:30
magdalena_k

Dorcia udusze cie kochana..........moga byc różowe???

Madziulka i tak Cie kocham :)
Moga byc i rozowe :)))))))))))))))))))))))))))))))))
12 maja 2015 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

Madziulka i tak Cie kocham :)
Moga byc i rozowe :)))))))))))))))))))))))))))))))))

udusze mialas chocaz sprobowac.... a ty co stanelas w miejscu na robieniu szalika:)
12 maja 2015 20:21
magdalena_k

udusze mialas chocaz sprobowac.... a ty co stanelas w miejscu na robieniu szalika:)

Madaleno, a jak progress z moim autorskim gumowym swetrem? :)
12 maja 2015 20:23
mzap88

Madaleno, a jak progress z moim autorskim gumowym swetrem? :)

no zrzuta miala byc na kondonki i co nic cisza nikt sie nie pali a sama to co ja biedna moge???
12 maja 2015 20:24
magdalena_k

magdzia , ja trzymam talon otrzymany na moja pierwsza rocznice pracy tutaj, z pazdziernila , na 150 eu i nie moge sie zebrac, aby wyruszyc do sklepu i zaopatrzyc sie we wloczke. Mam pod nosem Edeke i tam kupuje nici na serwetki , a ze nie mam swego mieszkania, to robie i rozdaje komu sie podoba. Na drutach dziergam raczej zima i jesienia ale chyba wyrusze do tego sklepu i zrealizuje ten prezent:)
12 maja 2015 20:24
magdalena_k

no zrzuta miala byc na kondonki i co nic cisza nikt sie nie pali a sama to co ja biedna moge???

małpiszony :)))
12 maja 2015 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
leni

magdzia , ja trzymam talon otrzymany na moja pierwsza rocznice pracy tutaj, z pazdziernila , na 150 eu i nie moge sie zebrac, aby wyruszyc do sklepu i zaopatrzyc sie we wloczke. Mam pod nosem Edeke i tam kupuje nici na serwetki , a ze nie mam swego mieszkania, to robie i rozdaje komu sie podoba. Na drutach dziergam raczej zima i jesienia ale chyba wyrusze do tego sklepu i zrealizuje ten prezent:)

druty jakos mi nie podeszly raczej szydelko zaczelam w zeszlym roku jakies drobne zabawki na choinke, koszyczki do jajek na wielkanoc,kapcie i zaczelam robic serwetke piekny golab z galazka oliwkowa..................no wlasnie zaczelam i nie mam kiedy skonczyc hahaa a dziergam tylko tu w pracy w domku jakos nie ma checi i czasu a zawislam wlasnie na sweterkach i uszczesliwiam te ktorym sie podobaja i chca je nosic............
12 maja 2015 20:33
mzap88

małpiszony :)))

no widzisz najpierw chetnych co nie miara a potem cisza jak makiem zasial