Nasze hobby #1

29 marca 2015 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Amelko, napisz prosze co to sa za cwiczenia??,,, jestem zainteresowana.

Przed wstaniem z lozka rano: lezac na plecach podnosisz obie nogi do gory, prostujesz w kolanach i rekami chwytasz za palce u stop.
Wazne, zeby kolana byly proste.
Powtarzac kilka razy. Jak mnie sie nie chce wystarczy razy dwa. Ale trzeba potrzymac w tej pozycji nogi kilka minut.

29 marca 2015 21:08 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Ale M.M miała przeciez bardzo jasne włosy

No własnie! Lili też ma jasny blond, idealnie pasuje. Dodać tylko nieco popielatego odcienia, skasować żółtości, fryzurka stylowa póldługa,trochę na tzw. "boba", zdecydowanie makijaż oczu, subtelny, ale widoczny, dałabym też jak u M.M. czerwone usta.....
Nie poznałybyście jej, budziłaby sensację na ulicy. :)
29 marca 2015 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Przed wstaniem z lozka rano: lezac na plecach podnosisz obie nogi do gory, prostujesz w kolanach i rekami chwytasz za palce u stop.
Wazne, zeby kolana byly proste.
Powtarzac kilka razy. Jak mnie sie nie chce wystarczy razy dwa. Ale trzeba potrzymac w tej pozycji nogi kilka minut.

Dziękuje ślicznie Amelko. :)) od jutra cwicze.
29 marca 2015 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Dziękuje ślicznie Amelko. :)) od jutra cwicze.

Mnie pomoglo, pomoze i Tobie)
Bardzo proszem dlaczego nie mialabym podzielic sie tym z innymi.
29 marca 2015 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Mnie pomoglo, pomoze i Tobie:-))
Bardzo proszem dlaczego nie mialabym podzielic sie tym z innymi.

Do swoich standardowych ćwiczeń porannych, dodałam też Twoje. A te moje dwugłowe ud są jakieś "niedorozwiniete", bo czuję je mocno w tej pozycji.
30 marca 2015 05:29 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Lili, Ładna kobieta z Ciebie,,,,,ale jak mam byc szczera, to To ''homonto'' na szyi, mi się nie podoba, jakos za dużo tego, czegoś,,jest
nie gniewaj śię prosze.

Dlatego to jest dla Magdalenki a nie dla Ciebie... Nie gniewam się bo nie mam za co.
30 marca 2015 05:34 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Lili, Twoja glowa i Twoje powody.
Nie musisz niczego usprawiedliwiac. Niepotrzebnie sie denerwujesz tak szybko.
Czasami warto posluchac tego co mowia inni, niekoniecznie natomiast potrzeba tak zrobic.:-))
Pozdrawiam.

Amelko, ja do nerwów mam jak stąd na księżyc :) Szkoda mi na nie czasu, zdrowia i energii, bo wystarczy że one sie od czasu do czasu same uaktywniają bez mojego udziału i zwykle wbrew mojej woli ;) 
Słowa konstruktywnej krytyki przyjmuję, ale nie zawsze da się do nich dostosować :)
30 marca 2015 05:37 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

No własnie! Lili też ma jasny blond, idealnie pasuje. Dodać tylko nieco popielatego odcienia, skasować żółtości, fryzurka stylowa póldługa,trochę na tzw. "boba", zdecydowanie makijaż oczu, subtelny, ale widoczny, dałabym też jak u M.M. czerwone usta.....
Nie poznałybyście jej, budziłaby sensację na ulicy. :)

Wyobraziłam sobie... I sama się w wyobraźni nie poznaję :) 
Na zdjęciu moja szeroka gębula uległa dziwnej transformacji i zrobiła się wąska jakaś :) Normalnie to ja jestem jak księżyc w pełni. No, może dwa dni przed albo po... :)))))
Dzięki :)
30 marca 2015 13:31
Czy gre w piłkę nożna można nazwać hobby?
30 marca 2015 13:34
isko

Czy gre w piłkę nożna można nazwać hobby?

Tak. jak najbardziej.
01 maja 2015 17:11 / 2 osobom podoba się ten post
Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia pieknego sweterka wykonanego przez magdalenę_k.
Niestety nie na mnie, ale tak chwilowo musi być.
Voila.

I drugie ujęcie:

01 maja 2015 17:33 / 3 osobom podoba się ten post
Poprostu nie na ta pore roku ha ha ha
01 maja 2015 18:08
Idealny, ale ostatnio mi sie lekko przytyło i uznałam,że moja osoba tylko zepsuje efekt. :))
01 maja 2015 22:43 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

Idealny, ale ostatnio mi sie lekko przytyło i uznałam,że moja osoba tylko zepsuje efekt. :))

Nos Ci rosnie jak u Pinokia,kłamczuszku:):):)Przytyłam,he he he ciekawe w których partiach?:)Lustro zmien lepiej bo jakies pogrubiajace masz:)
01 maja 2015 22:51 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia pieknego sweterka wykonanego przez magdalenę_k.
Niestety nie na mnie, ale tak chwilowo musi być.
Voila.

I drugie ujęcie:

Świetny:)))) myślałam nad kupnem podobnego w żółtym lub miętowym kolorze:))))) Na allegro są podobne:)))