ales sie napocila !!!!! efekt fajny:) Dzieki Ci za podpowiedz leku na moje bolace plecy, corka babci mi kupila na 20 dni:)
Super! a są jakieś efekty? I ile całość kosztowała? Bo się zastanawiam nad kupieniem? Mam takie dziwne wędrujące bóle w stawach?
Mary wzielam wczoraj i dzisiaj, jest lepiej ale to moze podswiadomosc dziala:) 10 sztuk w opakowaniu kosztuje 18 eu, dostalam w prezencie bo musze byc zdrowa:)
superasne :)
Mary wzielam wczoraj i dzisiaj, jest lepiej ale to moze podswiadomosc dziala:) 10 sztuk w opakowaniu kosztuje 18 eu, dostalam w prezencie bo musze byc zdrowa:)
Leni wiesz dlaczego dobrze sie czujesz po tym leku przeczytaj fragment ulotki :
Vita Sprint B12 10x 7 ml w płynie. Wit.B12 znalazła szerokie zastosowanie w żywieniu sportowców jako środek wspomagający przyrost siły oraz beztłuszczowej masy mięśniowej. Dodatkowa suplementacja preparatem Dibencozide force wzmaga anaboliczne możliwości organizmu zwiększając między innymi metabolizm białek, węglowodanów i tłuszczy, co pośrednio wpływa na zwiększenie łaknienia. Witamina B12 wpływa również na zwiększenie aktywności DNA w wytwarzaniu czerwonych krwinek (erytrocytów) transportujących tlen. Przyspieszenie tempa ich odbudowy sprzyja z kolei zwiększeniu wydolności organizmu przy treningach tlenowych.
z pewnością to nie podświadomość to takie ma działanie .
Moje hobby tylko rozszerzyłam o nowe umiejętności - dziergam i to nawet fajowo.Ale ogrod swoj mam zawsze na pierwszym miejscu.Poniewaz jest jeszcze wczesna wiosna tylko krokusy i snieżyczki kwitną mam pare koszyków przed domem.Ta donica akurat z żywą ozdobą.To nasza koteczka Luśka nie odstępuje mnie na krok.Jeszcze się sobą nacieszymy dopiero jestem 2 tygodnie w domu.
Witaj i dziękuję:) Mam przepis wieczorem wrzucę Ci. Jest bardzo lekki robiłam go z silk kid / niemiecka / i mam nadzieję,że się podoba koleżance Naszej:)
O widzę Mleczko, że na swoim tarasie masz takie same kafelki jak ja na miom.
Mnie się podoba, to i Koleżance musi. A ja wybredna w podobaniu jestem bardzo :-))
To jestem podbudowana :))) oby tak było :))
To nie jest taras to wejście frontowe do domu.Taras mam od strony ogrodu.Bardzo oryginalny obudowany wielkimi skałami a miedzy nimi rosna iglaki i inne ozdobne krzewy.Mam tam też zioła i dlatego wieczory spędzam latem na tarasie w zapachu miety,tymianku,rozmarynu i majranku.