Nasze hobby #1

20 marca 2015 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

A ja w końcu zniesłam moje pierwsze jajo w życiu :))

ales sie napocila !!!!! efekt fajny:) Dzieki Ci za podpowiedz leku na moje bolace plecy, corka babci mi kupila na 20 dni:)
20 marca 2015 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
leni

ales sie napocila !!!!! efekt fajny:) Dzieki Ci za podpowiedz leku na moje bolace plecy, corka babci mi kupila na 20 dni:)

Super! a są jakieś efekty? I ile całość kosztowała? Bo się zastanawiam nad kupieniem? Mam takie dziwne wędrujące bóle w stawach?
20 marca 2015 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Super! a są jakieś efekty? I ile całość kosztowała? Bo się zastanawiam nad kupieniem? Mam takie dziwne wędrujące bóle w stawach?

Mary wzielam wczoraj i dzisiaj, jest lepiej ale to moze podswiadomosc dziala:) 10 sztuk w opakowaniu kosztuje 18 eu, dostalam w prezencie bo musze byc zdrowa:)
20 marca 2015 20:51 / 5 osobom podoba się ten post
MeryKy

A ja w końcu zniesłam moje pierwsze jajo w życiu :))

superasne :)
20 marca 2015 20:59
leni

Mary wzielam wczoraj i dzisiaj, jest lepiej ale to moze podswiadomosc dziala:) 10 sztuk w opakowaniu kosztuje 18 eu, dostalam w prezencie bo musze byc zdrowa:)

Dlaczego podświadomość. Jak brałam wit. w zastrzykach to po pierwszym sie juz lepiej poczułam a miałam ich 5 czy 6 tylko.
20 marca 2015 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

superasne :)

super, super zajefajne jak mówi moja Wnusia :)))
20 marca 2015 21:48 / 2 osobom podoba się ten post
leni

Leni wiesz dlaczego dobrze sie czujesz po tym leku  przeczytaj fragment ulotki :
Vita Sprint B12 10x 7 ml w płynie. Wit.B12 znalazła szerokie zastosowanie w żywieniu sportowców jako środek wspomagający przyrost siły oraz beztłuszczowej masy mięśniowej. Dodatkowa suplementacja preparatem Dibencozide force wzmaga anaboliczne możliwości organizmu zwiększając między innymi metabolizm białek, węglowodanów i tłuszczy, co pośrednio wpływa na zwiększenie łaknienia. Witamina B12 wpływa również na zwiększenie aktywności DNA w wytwarzaniu czerwonych krwinek (erytrocytów) transportujących tlen. Przyspieszenie tempa ich odbudowy sprzyja z kolei zwiększeniu wydolności organizmu przy treningach tlenowych.
z pewnością to nie podświadomość to takie ma działanie . 

20 marca 2015 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
lena46

Leni wiesz dlaczego dobrze sie czujesz po tym leku  przeczytaj fragment ulotki :
Vita Sprint B12 10x 7 ml w płynie. Wit.B12 znalazła szerokie zastosowanie w żywieniu sportowców jako środek wspomagający przyrost siły oraz beztłuszczowej masy mięśniowej. Dodatkowa suplementacja preparatem Dibencozide force wzmaga anaboliczne możliwości organizmu zwiększając między innymi metabolizm białek, węglowodanów i tłuszczy, co pośrednio wpływa na zwiększenie łaknienia. Witamina B12 wpływa również na zwiększenie aktywności DNA w wytwarzaniu czerwonych krwinek (erytrocytów) transportujących tlen. Przyspieszenie tempa ich odbudowy sprzyja z kolei zwiększeniu wydolności organizmu przy treningach tlenowych.
z pewnością to nie podświadomość to takie ma działanie . 

dzieki Lena, to madra MaryKy podpowiedziala:)
22 marca 2015 08:42 / 4 osobom podoba się ten post
Moje hobby tylko rozszerzyłam o nowe umiejętności - dziergam i to nawet fajowo.Ale ogrod swoj mam zawsze na pierwszym miejscu.Poniewaz jest jeszcze wczesna wiosna  tylko krokusy i snieżyczki kwitną mam pare koszyków przed domem.Ta donica akurat z żywą ozdobą.To nasza koteczka Luśka nie odstępuje mnie na krok.Jeszcze się sobą nacieszymy dopiero jestem 2 tygodnie w domu.
22 marca 2015 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Moje hobby tylko rozszerzyłam o nowe umiejętności - dziergam i to nawet fajowo.Ale ogrod swoj mam zawsze na pierwszym miejscu.Poniewaz jest jeszcze wczesna wiosna  tylko krokusy i snieżyczki kwitną mam pare koszyków przed domem.Ta donica akurat z żywą ozdobą.To nasza koteczka Luśka nie odstępuje mnie na krok.Jeszcze się sobą nacieszymy dopiero jestem 2 tygodnie w domu.

O widzę Mleczko, że na swoim tarasie masz takie same kafelki jak ja na miom.
22 marca 2015 17:56
michasia

Witaj i dziękuję:) Mam przepis wieczorem wrzucę Ci. Jest bardzo lekki robiłam go z silk kid / niemiecka / i mam nadzieję,że się podoba koleżance Naszej:)

Mnie się podoba, to i Koleżance musi. A ja wybredna w podobaniu jestem bardzo )
22 marca 2015 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

O widzę Mleczko, że na swoim tarasie masz takie same kafelki jak ja na miom.

To nie jest taras to wejście frontowe do domu.Taras mam od strony ogrodu.Bardzo oryginalny  obudowany wielkimi skałami a miedzy nimi rosna iglaki i inne ozdobne krzewy.Mam tam też zioła i dlatego wieczory spędzam latem na tarasie w zapachu miety,tymianku,rozmarynu i majranku.
22 marca 2015 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Mnie się podoba, to i Koleżance musi. A ja wybredna w podobaniu jestem bardzo :-))

To jestem podbudowana :))) oby tak było :))
22 marca 2015 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

To jestem podbudowana :))) oby tak było :))

To jest bardzo ładne. Kolor, wykonanie i wzór. Delikatne i praktyczne.

22 marca 2015 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

To nie jest taras to wejście frontowe do domu.Taras mam od strony ogrodu.Bardzo oryginalny  obudowany wielkimi skałami a miedzy nimi rosna iglaki i inne ozdobne krzewy.Mam tam też zioła i dlatego wieczory spędzam latem na tarasie w zapachu miety,tymianku,rozmarynu i majranku.

Dosadź jeszcze melisę i lawendę. Pięknie pachną i są miododajne. Melisa uspokaja. A ja lubię obserwować pszczoły jak pracują.
Lawenda /nie ta nasza/ dobra na mole, to i praktyczna jest /ta nasza też/.