poszukaja na you tube filmika ktory pokaze ci co i jak .....1 zajca zrobilam z flmikiem 2 juz bez ze schematu:)
poszukaja na you tube filmika ktory pokaze ci co i jak .....1 zajca zrobilam z flmikiem 2 juz bez ze schematu:)
A myślałam, że mi tu któraś najlatwiejsze jajo świata wciepnie? :)))
a to ty tak na szybkiego chcialas.......hmmmm...nie ma tak ......................chyba .........zrob z ta Pania..... ma swietne zrzeczy polecam
Nie chodzi o szybkie a o łatwe, bo ja z 30 lat temu szydełkowałam. I teraz to czytanie wzrów to dla mnie czarna magia i żeby się rozkręcić coś małego i lekkiego chcialam? :))
dasz sobie z tym rade:)
Nie chce mi sie w to wierzyć ? :))
To była przenośnia :)) Stawiam pierwsze kroki hahah ale łańcuszek umiem :)))
A to sorry. :)
ale ty zdolniacha jesteś :))))))
ja z zajęć w szkole o szydełku pamiętam tylko jak koleżanka Patrycja sobie włożyła szydełko do kieszeni z tyłu spodni i sobie usiadła..........
po tym przeżyciu unikam tego okrutnego narzędzia :))) i podziwiam tych co potrafią się nim posługiwać :)))
a ja wierze.......ta Pani super tlumaczy i wszystko pokazuje czekam na efekty pochwalisz sie???
a jak ty tak dobrze wiesz o slupkach polslupkach i innych lancuszkach rto dlaczego sweterka sama nie zrobisz???
Bo nie umiem, serio. Co innego zrobić rządek krzywych słupków, a co innego takie cudeńko, jak ty robisz.
Jedyne, co ja zrobiłam, to jakies wdzianka i kubraczki dla lalki mojej córki, żałosne toto było, no ale było.
Nie mam cierpliwości, nie umiem liczyć tych ogniw. Za to mam talent do innych spraw, bede sobie teraz sama naprawiała zderzak w samochodzie. Stól zrobiłam...
Super :)!
Szukając ukrytych talentów znajdź czas na spotkanie :). To też sztuka ;)!
:P
Wann und wo?
Wprawdzie limit wolnego wykorzystałam ( o ja cię, miałam aż 1 dzień wolny, złotymi zgłoskami w kominie zapisać, byłam nawet w Monachium), ale zasze mogę coś ściemnić.