Jak byłam piękna ,młoda i wysoka bardzo lubiłam takie cuda tworzyć ale zapał mi sie skończył ,teraz moje hobby to laptop-smutne ale tak mi pasuje -śliczny swterek.
nie jestem ani piekna ani mloda ani wysoka a ta pasje odkrylam w zeszlym roku to moje pierwsze powazniejsze dzielo..................
Ile ci to czasu zajęło?
A gdybym chciała nauczyć się czegoś takiego a jestem zielona i nigdy w życiu nie miałam szydełka itp. rzeczy w ręku, to od czego musiałabym zacząć? :)
troche ze 2 tyg moze bo prulam pare razy....... i bledy mialam...............
troche ze 2 tyg moze bo prulam pare razy....... i bledy mialam...............
A ja swoich pierwszych, "ciapców" nie sprułam, choć wyszły w rozmiarze 43- jak dla mojego syna ( te z kokardką ):):):) Drugie już jak ulał na moja stópkę.
A ja swoich pierwszych, "ciapców" nie sprułam, choć wyszły w rozmiarze 43- jak dla mojego syna ( te z kokardką ):):):) Drugie już jak ulał na moja stópkę.
no fajowe ja robie pelniejsze nie zostawiam tyle u gory....................................
A ja takie wyszukałam na you tubie, co by było mniej roboty. No i wiesz, takie do baletu :):):)
ja w zeszlym roku tez bylam zielona zaczelam od zabawek na choinke i kapci i znalazlam wszystkie instrukcje na you tube................ poszukaj moze cos dla siebie znajdziesz sa flmiki z dokladnymi instrukcjami