Nasze hobby #1

16 grudnia 2014 19:17
magdalena_k

te swieczniki sa przepiekne ,bąbka zreszta tez gratuluje talentu

Magdziu... jaki tam talent... tak sobie robię...a jaki bałagan przy tym się robi... ale lubię.
16 grudnia 2014 19:18
Bożenka

Magdziu... jaki tam talent... tak sobie robię...a jaki bałagan przy tym się robi... ale lubię.

tak sobie???? tez bym chciala tak sobie zrobic takie piekne rzeczy
16 grudnia 2014 19:25
magdalena_k

tak sobie???? tez bym chciala tak sobie zrobic takie piekne rzeczy

To jeszcze nie wszystko co chciałam wstawic ale coś poszło nie tak.  Musze nad tym wstawianiem zdjęeć popracować. Ale dzięki za pochwałę dla mojego "talentu".
16 grudnia 2014 19:37
Bożenka

To jeszcze nie wszystko co chciałam wstawic ale coś poszło nie tak.  Musze nad tym wstawianiem zdjęeć popracować. Ale dzięki za pochwałę dla mojego "talentu".

sprobuj 3 opcje ifotos.pl  tam mi jakos lepiej wychodzi

16 grudnia 2014 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
16 grudnia 2014 20:36 / 2 osobom podoba się ten post

A to ja.. z pozdrowieniami dla wszystkich za to że jestescie  na naszym forum a szczególnie dla Orimka ( za to że mnie pochwalił) i Geronimo. Serdeczne dzięki. Niniejszym oświadczam że nie zdejmuję tego stroju i nie zmywam makijażu aż do Sylwestra!!!
16 grudnia 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Bożenka

A to ja.. z pozdrowieniami dla wszystkich za to że jestescie  na naszym forum a szczególnie dla Orimka ( za to że mnie pochwalił) i Geronimo. Serdeczne dzięki. Niniejszym oświadczam że nie zdejmuję tego stroju i nie zmywam makijażu aż do Sylwestra!!!

Bożenka, to Twoje foto?Fajna babka,oj fajna. /nie zloszcze się/
16 grudnia 2014 20:44
mleczko47

Bożenka, to Twoje foto?Fajna babka,oj fajna. /nie zloszcze się/

Mleczko... też Cię lubię szkoda że nie dane nam jest spotkać się w realu....ech...
16 grudnia 2014 20:45 / 3 osobom podoba się ten post
Bożenka

Mleczko... też Cię lubię szkoda że nie dane nam jest spotkać się w realu....ech...

Na wyborach Miss World sie spotkamy:)
16 grudnia 2014 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Na wyborach Miss World sie spotkamy:)

Jak zorganizują w Wiedniu.... hahaha .... ech jakis Szwajcar by sie przydał...bo żaden Polak mnie nie chce....hahaha. 
16 grudnia 2014 20:56 / 3 osobom podoba się ten post
Bożenka

Jak zorganizują w Wiedniu.... hahaha .... ech jakis Szwajcar by sie przydał...bo żaden Polak mnie nie chce....hahaha. 

Odnosnie Wiednia jeszcze nie podjełam decyzji.Waham sie.Mam sprawdzona Stelle, wiem co mnie czeka a nowa to różnie bywa:(
16 grudnia 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Odnosnie Wiednia jeszcze nie podjełam decyzji.Waham sie.Mam sprawdzona Stelle, wiem co mnie czeka a nowa to różnie bywa:(

Rozumiem. Ja też chciałbym zmienić. Ofert zatrzęsienie ... ale jak  się trafi nie wiadomo. Wpadłam tutaj w rutynę, cały czas to samo.. choć miasto piękne.. ale nawet nie ma z kim pogadać. Męczy mnie to. Potrzebuję zmiany, lubię jak coś się dzieje ciekawego, nowego.  
16 grudnia 2014 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
Bożenka

Rozumiem. Ja też chciałbym zmienić. Ofert zatrzęsienie ... ale jak  się trafi nie wiadomo. Wpadłam tutaj w rutynę, cały czas to samo.. choć miasto piękne.. ale nawet nie ma z kim pogadać. Męczy mnie to. Potrzebuję zmiany, lubię jak coś się dzieje ciekawego, nowego.  

Ja wolę rutynę od niespodzianek:)