ja:)
polecam książkę Nieumawykina Woda Utleniona na strazy zdrowia:)
ja:)
polecam książkę Nieumawykina Woda Utleniona na strazy zdrowia:)
uzywam bardzo często, dodaje np. do sody oczyszczonej,w której maczam szczoteczkę i ząbki szczotkuje rano,wlewam kilka kropel popłucze zęby i...wypijam:) bede uchodzic moze za dziwaczke ale on mnie przekonał i nie boje sie wody utlenionej,raczej tego,ze koncerny zakaża jej uzywania co juz sie dzieje,a po co im zdrowi ludzie:)
uzywam bardzo często, dodaje np. do sody oczyszczonej,w której maczam szczoteczkę i ząbki szczotkuje rano,wlewam kilka kropel popłucze zęby i...wypijam:) bede uchodzic moze za dziwaczke ale on mnie przekonał i nie boje sie wody utlenionej,raczej tego,ze koncerny zakaża jej uzywania co juz sie dzieje,a po co im zdrowi ludzie:)
Witam serdecznie .Mam problem z moją podopieczna ,w nocy musze ja transportowa do toalety a to trwa dosyc długo .Moze ktos zna techniki pokładania basenu.Z gory dziekuje za pomoc i spokojnego dnia zycze
ta osoba nie moze stac
Ta osoba jest otyla pampersow nie chce zakladac wczesniej dziewczyny podkladaly jej basen .Ja tego nie robilam wiec w nocy musze ja transportowac do toalety, dzis wymyslila sobie ze musze sie tego nauczyc.Tu ogolnie jestskomplikowana sytuacja no ale to juz inny temat