Dzięki Kasiu!
Nie pomyślalam o Ibupromie.
Ale to nie pachwina a pacha:)
Dzięki Kasiu!
Nie pomyślalam o Ibupromie.
Ale to nie pachwina a pacha:)
Bez paniki, to najprawdopodobniej zapalenie meszka włosowego, tak, jak Mleczko napisała, parę razy mi się to przydarzyło, najczęściej po goleniu, zwykle jest mały odczyn i oby u Ciebie tak było, masz tribiotyk? Albo inna maść z antybiotykiem , po prostu posmaruj, ja bym zakleiła małym plasterkiem, bo inaczej to maść się po kościach rozejdzie :) , a tak , to w tym jednym miejscu bedzie działać.
Musze napisać sprostowanie,mleczko nie pisała.Mleczko zna pare mykow,bo juz w zyciu troche doswiadczyła, ale nie pisze porad dotyczących konkretnych przypadków.Piszę porady z książek fachowych (zródła zacytuje na koniec mojego pisania).Pozdrawiam Cie .Miło było Ciebie poznać.
Odnośnie pomidorów :))))
Afrodyzjak !!!
Pomidory nie bez przyczyny zostały przez Francuzów nazwane „jabłkiem miłości”. Dzięki zawartości niezliczonej ilości niezbędnych dla zdrowia składników podnoszą ogólną sprawność organizmu, wpływając na potencję. Na tym polu działają zwłaszcza witaminy z grupy B i witamina D, które znajdziemy w pomidorze w proporcjach dobranych idealnie, bo przez samą naturę. W dodatku likopen okazał się być lekiem na niektóre przypadki niepłodności u mężczyzn. Pamiętajmy, że dzięki pomidorom dłużej zachowamy młodość, zdrowie… są jeszcze afrodyzjakiem: czego można chcieć więcej?
Konsumuję pomidorki w duzej ilości a tu nic z miłości. DDD
Odnośnie pomidorów :))))
Afrodyzjak !!!
Pomidory nie bez przyczyny zostały przez Francuzów nazwane „jabłkiem miłości”. Dzięki zawartości niezliczonej ilości niezbędnych dla zdrowia składników podnoszą ogólną sprawność organizmu, wpływając na potencję. Na tym polu działają zwłaszcza witaminy z grupy B i witamina D, które znajdziemy w pomidorze w proporcjach dobranych idealnie, bo przez samą naturę. W dodatku likopen okazał się być lekiem na niektóre przypadki niepłodności u mężczyzn. Pamiętajmy, że dzięki pomidorom dłużej zachowamy młodość, zdrowie… są jeszcze afrodyzjakiem: czego można chcieć więcej?
Najlepiej spozywac pokrzywe swieza w postaci salatek lub surowek.Przepisow cala masa w internecie
Pokrzywa świeża no super rosnie tu tyle u mojej PDP w ogródku :) w postaci surówek nie próbowałam .Nastepna salatka z dodatkiem pokrzywy.
Odpowiednik Furaginu w DE bez recepty .Pomóżcie.