widzieliscie tu w niemczech jest bardzo duzo jezyn dziko rosnacych,jak jade rowerem to zrywaja sobie ludzie zrywaja.jest ich masa i bardzo grube.ja w polsce niespotkalam zeby tak duzo i dziko wystepowały
widzieliscie tu w niemczech jest bardzo duzo jezyn dziko rosnacych,jak jade rowerem to zrywaja sobie ludzie zrywaja.jest ich masa i bardzo grube.ja w polsce niespotkalam zeby tak duzo i dziko wystepowały
To zbierajcie i na bazarek Kasa dodatkowa ha ha Lub robcie przetwory
Troche inne lasy tutaj są. Ja mam w zasięgu przewagę drzew liściastych. I też dużo jeżyn.
No i co ze słoikami do Polski?
Był u mnie syn Pdp i pogadał z lekarzem.Problem w tym,że ten który to dzisiaj ogladał uwaza że nie da rady zeszyć mojej osobistej skóry-podobno jest za bardzo zniszczona.Dlatego decyzje zostawia specjaliście,który będzie jutro.Wg niego(tego co dzisiaj jest)najlepiej by było wyciąć tą całą martwiczą tkanke i na to miejsce połozyć sztuczna skórę.
Przez 14dni żadnej pracy nie będe mogła wykonywać.Ale syn zapytał mnie czy jezeli lekarze mi pozwolą to czy zostanę tylko do pilnowania sondy bo teraz Plege prawie tam mieszkaja:)
Na razie to mam pełne portki:)
Dostałam do podpisania 3 strony zgody na znieczulenie i zabieg ale niestety mój niemiecki nie jest na tyle dobry żeby sobie to przetłumaczć.Jutro ma od rana dyzur Polka-Madzia to mi to przeczyta.Sama zaproponowała mi pomoc w myciu włosów bo ja kaleka-lewa reka w szynie-tylko palce wystaja,na prawej dłoni wenflon.
A co !!!! Sloiczki w gazete ( masz mase reklamowych) wszystko w karton dzwonisz po busa i juz masz w domku.Jak posiedzisz w DE z 2 miesiace to piwnica pelna
Oj Agama, Agama, ales sobie przez kundla kłopotu narobiła? Wracaj szybko do zdrowia.Pozdrawiam.
Oj Agama, Agama, ales sobie przez kundla kłopotu narobiła? Wracaj szybko do zdrowia.Pozdrawiam.
Troche inne lasy tutaj są. Ja mam w zasięgu przewagę drzew liściastych. I też dużo jeżyn.
Ja już tu siedze 4 m-ce. Ja chce do domu! Żadnych jeżyn :))
A co !!!! Sloiczki w gazete ( masz mase reklamowych) wszystko w karton dzwonisz po busa i juz masz w domku.Jak posiedzisz w DE z 2 miesiace to piwnica pelna
Margolciu!
Nie przez kundla tylko przez nogę od wózka,która chciałam odczepić:)