W domu 2

06 września 2014 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
Zofija

No więc jutro już będę w domu, za 3 godzinki wyjazd:):):):)

Znam to uczucie jak sie wraca do domu, jak ja to lubie.Jedz Zosiu szczesliwie i wracaj do nas na wyjezdzie.
06 września 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
No i tak trzymać , Mleczko ! Zdrowie to podstawa. A mój mąż jutro mnie na grzyby wyciąga . Może być tak , jak to Margolcia pisała - mydło i ręcznik potrzebne :) A może będzie coś ....No zobaczymy. Ale odpuścimy sobie , jeśli będzie deszcz .
06 września 2014 21:08 / 5 osobom podoba się ten post
iwunia

Znowu Mleczko zaczynasz burze......opamiętaj się wreszcie kobieto....cały dzień był spokój......

Żyj i daj żyć innym. Nie będzie burzy, jak się nikt nie nakreci i nie będzie dłubał w tym, jak żuczki w g.....
Mleczko nie jest dzieckiem, a tu nie przedszkole żeby kogoś uspokajać.Jak ma potrzebę, niech pisze.
06 września 2014 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
Witam a ja to juz nic nie rozumiem to mejle mamy pousuwane a adresy mozna wpisywac czytam ze zrozumieniem jak by ktos chcial wiedziec .....
regulamin.....
06 września 2014 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Żyj i daj żyć innym. Nie będzie burzy, jak się nikt nie nakreci i nie będzie dłubał w tym, jak żuczki w g.....
Mleczko nie jest dzieckiem, a tu nie przedszkole żeby kogoś uspokajać.Jak ma potrzebę, niech pisze.

...... Dobranoc....
06 września 2014 22:41 / 4 osobom podoba się ten post
Ogladam w TV program "Twoja twarz brzmi znajomo" Jak mi sie wszystko w tym naszym kochanym kraju podoba,gdyby nie to € nigdy bym nie wyjechala.Grzybki,śliwki,gruszki,liscie zaczynaja zmieniac kolor - no zyć nie umierć.Tylko jechać trza:)
06 września 2014 23:19 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ogladam w TV program "Twoja twarz brzmi znajomo" Jak mi sie wszystko w tym naszym kochanym kraju podoba,gdyby nie to € nigdy bym nie wyjechala.Grzybki,śliwki,gruszki,liscie zaczynaja zmieniac kolor - no zyć nie umierć.Tylko jechać trza:)

A ja jutro u Ciebie jestem, nie zapomnij, ha ha ha . Mam nawigacje w swoim nowym autku, ale jeszcze jej do konca nie rozgryzłam.
06 września 2014 23:26 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

A ja jutro u Ciebie jestem, nie zapomnij, ha ha ha . Mam nawigacje w swoim nowym autku, ale jeszcze jej do konca nie rozgryzłam.

Czekam.A masz 300€ :)
06 września 2014 23:27 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mam troche wiecej, a co? 
06 września 2014 23:28 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Mam troche wiecej, a co? 

Nie ryzykuj,pazerna jestem:)
06 września 2014 23:29 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Chciałabym załapać się na jakiakolwiek procent -miłego spotkania życzę. obiecuję solennie ,nie będę sie już wtrącać. Mam dziś  za duzo czekolady w głowie.
06 września 2014 23:31 / 4 osobom podoba się ten post
didusia

Chciałabym załapać się na jakiakolwiek procent -miłego spotkania życzę. obiecuję solennie ,nie będę sie już wtrącać. Mam dziś  za duzo czekolady w głowie.

Didusia - zarty są wskazane nawet na takim powaznym forum.Lepiej sie bedzie spało:)
06 września 2014 23:39 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie ryzykuj,pazerna jestem:)

No zobacz jakie my podobne, ja tez! Ha ha ha 
06 września 2014 23:40 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

No zobacz jakie my podobne, ja tez! Ha ha ha 

W korcu maku, albo lepiej w kopie siana:)
06 września 2014 23:44 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

W korcu maku, albo lepiej w kopie siana:)

Ha, ha ha ha , ale nie w budynku gospodarczym, uuuha ha ha .

Przypuszczam, ze w szklaneczkach masz po 300 eurasów powkladane z karteczkami od kogo????