No i tatuaż wszedł w faze gojenia się i niesamowicie swędzi! a drapać nie wolno, do tego się złuszcza i brzydko to wygląda, no ale jak się go nasmaruje to jest ok. Myślę, że za tydzień będzie po wszystkim :-)

No i tatuaż wszedł w faze gojenia się i niesamowicie swędzi! a drapać nie wolno, do tego się złuszcza i brzydko to wygląda, no ale jak się go nasmaruje to jest ok. Myślę, że za tydzień będzie po wszystkim :-)
Jutro idę robić tatuaż, mam pietra, ale od bardzo dawna nosiłam się z takim zamiarem. Ostatecznie wybrałam taki wzór na początek...
A czytałam niedawno w gazecie niemieckiej że najnowsze jakieś tusze mają teraz które można zmyć po jakimś czasie. Nie chodzi o hennę a o tatuaż.
fajny Jednak ja juz wybralem inny i teraz jak wroce to zaczne robic
http://tatuaze-wzory.com/galeria-zdjec/tatuaz-dla-kobiety-kwiatek-i3877.html taki sobie zrobie:P
Wiem ze malo ciekawe dla oka.Jednak tak jak juz mowilem moim zdaniem tatuaz powinien cos wyrazac a nie koniecznie musi zdobic
na poczatek?? a co dalej??
zaczniesz?? to na raty bedziesz robil?
nie znam sie na tym az tak ale raczej na raz sie nie da.Ja chce cos w 3D
ladne delikatne. ale ja poprzestane na tym co mam i poczekam, az zejdzie. wieksza glupota niz ten tatuaz byl tylko kolczyk w pepku, ktorego juz nie mam ;) wszystko zalezy co kto lubi i w jakiej ilosci. tu w De zauwazylam ze maja strasznie duzo ogromnych kolorowych tatuazy i jak dla mnie to juz nieladne jest....