Nie mówiąc juz o ryzyku nabycia np.WZW czy wymiarze estetycznym za 30lat na starej ,zwiotczałej,zwisającej skórze,brrrrr i fuj:(Jakby Matka Natura chciała,żeby się człowiek pomalowany rodził to tak by było:)Widac nie chciała:)
Nie mówiąc juz o ryzyku nabycia np.WZW czy wymiarze estetycznym za 30lat na starej ,zwiotczałej,zwisającej skórze,brrrrr i fuj:(Jakby Matka Natura chciała,żeby się człowiek pomalowany rodził to tak by było:)Widac nie chciała:)
Idę robić tatuaż o 18, jezu trema na maxa
Mam nadzieje ze sie nam pozniej pochwalisz.Powodzenia
Nie wiem kiedy uda mi się zrobić zdjęcie bo przecież jakiś opatrunek będe nosić
Idę robić tatuaż o 18, jezu trema na maxa
Sowa, tremy to ja bym raczej nie miała, bo to przecież na kostce ma być, ale za to wielkiego stracha to i owszem:-).
Mam nadzieję, że zębów zbyt mocno nie będziesz musiała zaciskać i nam tu poźniej wszystko ładnie opiszesz.
Tatuaż wybrałaś nieziemski. Nie mogę się napatrzeć na tę sówkę, a szczególnie na jej oczęta.
Bez przesady z tym opateunkiem ha ha nikt cie nie bedzie kroil hihi.Penaten nawilzajaccy sobie kup to bardziej ci sie przyda
Jestem!!! Ból porównywalny do tego przy depilatorze więc nawet momentami był przyjemny :-) Jestm mega zadowolona!!!