sprobuje ale jakos nie zapalam sie do robienia tego stale - narazie
sprobuje ale jakos nie zapalam sie do robienia tego stale - narazie
Mam tylko z gumką w domu (łóżko szerokie na 180cm) i gdzie ja bym takie prześcieradlo prasowała? Nikt mnie nie zmusi!
:)
narazie to do mnie czy chodzi o twoj zapal?
Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że praca bywa ciężka, ale bywa też i lekka. Na pewno jest dobrze płatna. W tej chwili mam tak luzacką stellę że się nudzę. Babcia prawie cały czas śpi. Jak nie śpi, to nie musze nawet jej wolnego czasu organizować, bo woli tv oglądać. Chciałem ją rozruszać i poćwiczyć z nią, to nie chce. Nie ma ochoty iść na spacer nawet.
Jak ci zalezy na tym aby babcie rozruszac to uzywaj podstepow.zapros na lody wiec bedzie spacer.Tylko uwazaj abys sobie nie zburzyl luzackiej stelli ha ha.Czy dobrze platna ? No raczej na polskie warunki tak tylko kosztem duzych wyzeczen.zwlaszcza dziewczyny ktore maja dzieci szaleja z tesknoty za nimi
Mam tylko z gumką w domu (łóżko szerokie na 180cm) i gdzie ja bym takie prześcieradlo prasowała? Nikt mnie nie zmusi!
:)
Wobec powyższego - dlaczego tak rzadko pojawiasz się u nas na forum? :) Czyżbyś znalazł sobie lepsze towarzystwo? ;)))
Jeśli chodzi o internet to: Filmy online, gry online (głupie ale wciąga i pozwala zapomnieć o powoli upływającym czasie), inne portale, muzyka.
Jeśli chodzi o internet to: Filmy online, gry online (głupie ale wciąga i pozwala zapomnieć o powoli upływającym czasie), inne portale, muzyka.