Hyh, pisemko dla betrojerinek na głodzie ^^
Hyh, pisemko dla betrojerinek na głodzie ^^
Nasz koleżanka się leni,wpisów brak....Nomciu,jak mamy Cię zdopingowac?
Nomciu już jestem na FB,jak moge Cię znależć?
Koleżanka na rowerku teraz zapi...tala :DDDDDD
A Ty co się tak opitalasz !....:))))))))))))..... Natychmiast proszę wziąć się za pisanie !!!!!!!.. :))))
Kochana, w profilu opiekunkowym mam efbeka mojego :)))
Łeeee nudy na pudy ale coś mi tam sie w łebku kołacze jeszcze po rozmowie z Junonką w realu, myslę, że jak mi się zakce to napisze :))
hihi waniliowa, a my sie nie miałysmy w kumplach do tej pory :D
wysłałam Ci leniuszku zapke na fb :)
Taaa,weż mi powiedz z czym się je tego fb.....nie umiem tego dziadostwa obsługiwać hihi
Wyskoczyła Ci tam wiadomość to kliknij to :)
Jeszcze mi tu będzie namawiała ..." kliknij , kliknij " !!!!!...... sryknij a nie kliknij , bierz się za pisanie , bo te króciutki posty tak wyglądają jak byście sms -y pisały .....Do roboty ( pisania ) i to natychmiast !!!!!........ proszę :)))) ......... Ivanilka ma se znależć galantego , bogatego i mądrego ( byle nie za mądrego ) chlopa a nie uczyć się .......klikania myszką :)))))))))
Jeszcze mi tu będzie namawiała ..." kliknij , kliknij " !!!!!...... sryknij a nie kliknij , bierz się za pisanie , bo te króciutki posty tak wyglądają jak byście sms -y pisały .....Do roboty ( pisania ) i to natychmiast !!!!!........ proszę :)))) ......... Ivanilka ma se znależć galantego , bogatego i mądrego ( byle nie za mądrego ) chlopa a nie uczyć się .......klikania myszką :)))))))))
Droga Nomko !....Poszczułaś nas , popisałaś ...i ... się skończyło . Tak się nie robi ! :))))))..... do pisania biegiem marsz !
Kochana, kiedy nudą wieje ;)