22 czerwca 2014 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
Więc kolejny post bez kolejności chronologicznej: STRONA1 z 4 - nie wiem ile się tu zmieści...
Na pewnym portalu zjarzał do mnie taki Ktoś.
Ja zajrzałam do niego,ale po przeczytaniu jego opisu nie miałam odwagi pierwsza napisać.
Jednak 17.06.2014 miał urodziny, więc się odważyłam.
Niestety nie mam możliwości dotarcia do moich wiadomości więc czasem ich nie będzie.
Ja: Witam, nie odważyłabym się do Ciebie napisać, ale masz dziś urodziny, więc chciałabym złożyć Ci życzenia. Takie proste, oklepane. Więc wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęscia, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni.
Użytkownik usunięty napisał: 17.06.2014 14:58 | Usuń
no miło mi bardzo :) dziekuje pieknie :) wiec miłego dnia dla MARIOLI ..I PISZ KIEDY ZECHCESZ :)
Ja: na pewno?
Użytkownik usunięty napisał: 17.06.2014 16:42 | Usuń
no jak pisze to wiem :) na pewno
Ja: to w której części Duisburga mieszkasz?
Użytkownik usunięty napisał: 17.06.2014 17:08 | Usuń
odpoweidz numer jeden..bramka pierwsza :) MARXLOH >) a TY?? u mnie słaba dzielnica
Ja: Ru>>>>>>>... musiałam na mapie poszukać, bo jeszcze nie znam tej nazwy na pamięć
Użytkownik usunięty napisał: 17.06.2014 17:47 | Usuń
DRUGA STRONA miasta , zerkająć odemnie :) i co tu porabiasz??
Ja: opiekuję się starszą panią. A ty/.
.
Użytkownik usunięty napisał: 17.06.2014 18:14 | Usuń
akurat w Niemczech zajmuje sie telekomunikacja :) montuje na wysokosci przekazniki od GSM lub LTE..dla VODAFONE, T-MOBILE I 02 :) w innych krajach robie inne rzeczy w swoim zawodzie :) uciekłem tu przedz zimą w tamtym roku w listopadzie i tak co 4-5 tyg jestem tu znowu :) nic szczególnego :)
Ja: wiesz zazdroszczę Ci trochę...
Użytkownik usunięty napisał:17.06.2014 18:25 | Usuń
to zazdrość hy hy :) a na serio po 12 laytach w tym zawodzie , nie ma juz nawet adrenaliny :) czasem nakrecimy jakis film z góry albo zrobimy zdjecia..a czasam nawet nie wiem jakie widoki, wchodze, robie swoje i mnie nie ma :) znudziło mi sie troche :) kiedy wracasz do pl??? chyba nieedługo :)
Ja: nie wiem co napisałam
Użytkownik usunięty napisał: 17.06.2014 18:29 | Usuń
to wyjdz do ludzi :) babka potrzebuje 24 na dobe opieki??? :) ucieknij jesli tak he he
Ja: nie wiem co napisałam
Użytkownik usunięty napisał: 17.06.2014 18:34 | Usuń
no to marnie masz :) serio , trzeba byc twardym aby to robic i siedzieć tam 24 na H ... JA BYM NIE MÓGŁ