17 czerwca 2014 22:59 / 17 osobom podoba się ten post
kaska_45dla odskoczni weszlam na poczte, a tam ktos o 13.22 przyslal mi meila, ze polowa forum ma niesamowity ubaw ze mnie.Na skype miedzy soba wręcz rechoczecie ze smiechu,tylko 4osoby z tego forum ma moj adres meil.Ktoras komus dala moj adres ,bo to od zadnej z tych co mam.W poludnie ten ktos mi to napisal a ja nadal robilam z siebie blazna.jezeli to mozliwe prosze by moderator wszystko co w tym blogu napisalam usunął.Jesteście wredne.
No przeczytałam Cię teraz i już naprawdę mnie dziś krew zalała!!!!!!!!!!!!!!!! Od rana się zbierało!!!!!!
Ja Cię proszę, czy Ty nie wiesz ze świat składa się z większej części takich "maluczkich" co to tylko innym nogę podstawiają by przez chwile poczuć się większymi????
Litości, dziewczyno, nie dawaj wiary w to co kreatywne inaczej osoby wypisują Ci w mailach bo szkoda na to Twoich nerwów, jesteś ponad to, pamiętaj!!!
A co do podawania maila dalej bez zgody użytkownika - jak ktoś mógł być aż tak genialny... Ręce opadają...
I jeszcze jedno: NIE ROBIŁAŚ I NIE ROBISZ Z SIEBIE ŻADNEGO BŁAZNA bądź łaskawa to sobie zapamiętać! Ściskam!