Miłość jest ślepa

13 grudnia 2014 18:40 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Orim, Ja chce i my kobiety chcemy Mężczyzna, który nazwie Piękną kobietą. A nie fajną dupą. Który zadzwoni kiedy się rozłącze,, Który pocałuje w czoło pokaże jak bardzo kocha. Który będzie uwielbiał kobiete w dresie, czy piżamie, który będzie dumnnie trzymał za reke, przy swoich kolegach.Który będzie mówił, że pięknie wyglądam bez makijazu. który nazwie, TA Jedyna,,,  [ soory Amelka zle zacytowałam]

To ja !!! ha ha ha a poza tym nigdy nie uzywam slowa moja kobieta ani cycki.Przy kolegach nie tylko trzymam za reke ale i przytulam oraz nie stawiam jej na drugim miejscu w momencie gdy jest  mecz reprezentacji
13 grudnia 2014 18:42 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

To ja !!! ha ha ha a poza tym nigdy nie uzywam slowa moja kobieta ani cycki.Przy kolegach nie tylko trzymam za reke ale i przytulam oraz nie stawiam jej na drugim miejscu w momencie gdy jest  mecz reprezentacji

Orim, choc tu do mnie,,,
13 grudnia 2014 18:42
Mycha

Bo Ty facet jesteś i masz "prostą" konstrukcję. Nie umiesz czytać między wierszami. Tobie trzeba między oczy wywalić. 

no tak a jak inaczej chcesz przed oltarz pojsc.Z czytaniem miedzy wierszami ha ha
13 grudnia 2014 18:43
Ona_Lisa

Orim, choc tu do mnie,,,

chcesz sie przytulic ???? juz lece ha ha ale na tym koniec do oltarza nie idziemy hihi
13 grudnia 2014 18:43 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Orim, choc tu do mnie,,,

chodz,,,,miało byc, pijana jestem?? hii
13 grudnia 2014 18:44
ORIM

no tak a jak inaczej chcesz przed oltarz pojsc.Z czytaniem miedzy wierszami ha ha

A skąd wiesz, że chcę iść ??  
13 grudnia 2014 18:44 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

chcesz sie przytulic ???? juz lece ha ha ale na tym koniec do oltarza nie idziemy hihi

Na jeden raz??...hmm
13 grudnia 2014 18:44
Ona_Lisa

chodz,,,,miało byc, pijana jestem?? hii

a to odpadlas w przedbiegach ha ha tylko spac trzeba cie polozyc i miseczke podstawic hihi
13 grudnia 2014 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
Znalam taka piosenke chodz tu do mnieeeeee, poczuj sie swobodniiiieeeeee i zdjemij spodnieeeeeeeeee :D
buahahahahahahah
13 grudnia 2014 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A skąd wiesz, że chcę iść ??  

to tak miedzy wierszami  ha ha
13 grudnia 2014 18:46
ORIM

a to odpadlas w przedbiegach ha ha tylko spac trzeba cie polozyc i miseczke podstawic hihi

Oj Orimku, to przenośnia, nie pije.
13 grudnia 2014 18:47
ORIM

to tak miedzy wierszami  ha ha

Orim, my inne wierszyki czytamy. 
13 grudnia 2014 18:47
Ona_Lisa

Oj Orimku, to przenośnia, nie pije.

ok pijana z upojenia i zachlysnieta romantyzmem
13 grudnia 2014 18:48
Mycha

Orim, my inne wierszyki czytamy.